Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σε γραμματόσημα και κάρτες η έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας στη Σάμο

Με την ευκαιρία της έναρξης της έκθεσης "Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των Αρχαίων Ελλήνων" που διοργανώνεται στον Μαραθόκαμπο της Σάμου από το Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας Κώστα Κοτσανά, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία εξέδωσαν την Παρασκευή ειδικό σετ γραμματοσήμων και καρτών.


Το σετ αποτελείται από 10 κάρτες με απεικόνιση των σημαντικότερων εφευρέσεων των Αρχαίων Ελλήνων (ο μηχανισμός των Αντικυθήρων, το υδραυλικό ωρολόγιο του Κτησιβίου κλπ) με φόντο τοπία εξαιρετικής ομορφιάς της Σάμου και συμπληρώνεται με δέκα αυτοκόλλητα γραμματόσημα της κλάσης των 0,78 € «Ιστιοπλοϊκός Τουρισμός» για να ταχυδρομηθούν προς οποιονδήποτε προορισμό σε όλο τον κόσμο.

Τα γραμματόσημα του σετ είναι συσκευασμένα σε τευχίδιο με εξωτερική απεικόνιση του Μαραθόκαμπου. Η τιμή του σετ (γραμματόσημα και κάρτες), είναι 7,80 €, όση είναι μόνο η αξία των 10 γραμματοσήμων.

Η διάθεση των εν λόγω τευχιδίων γίνεται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα Σάμου, Καρλοβάσου και Πυθαγορείου, από τα συνεργαζόμενα με τα ΕΛ.ΤΑ σημεία πώλησης στο νησί και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα – Post Collection (Λυκούργου 5 και Απελλού, Αθήνα).

Το σετ πωλείται και στο χώρο της Έκθεσης, που θα λειτουργεί στο κλειστό Γυμναστήριο Μαραθοκάμπου καθημερινά 11:00-14:00 και 18:00-21:00, από 19 Ιουλίου έως και 25 Αυγούστου 2013.
http://my-samos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: