Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Μανόλης Βασιλειάς: "Θα ήθελα τον Παπαθεοφάνους στα ψηφοδέλτια της Αριστεράς"


Συνέντευξη στον "Αρμονία 103,2fm και στο Δημοσιογράφο κ. Μάνο Στεφανάκη  παραχώρησε ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος και μέλος της Π.Ε της Κοινωνικής Συμφωνίας κ. Μανόλης Βασιλειάς .

Μία συνέντευξη που θα συζητηθεί, αφού εμπεριέχεται σε αυτήν το αιρετικό στοιχείο και κινείται έξω από τα συνηθισμένα πλαίσια. Σήμερα ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" δημοσιεύει το πρώτο μέρος αυτής της συνέντευξης, ενώ το δεύτερο και τελευταίο μέρος θα το παρακολουθήσουμε τη Δευτέρα 10 του Μάρτη. 

Ο κ. Μανόλης Βασιλειάς αναφέρεται στην περίοδο του κ. Νάσου Γιακαλή και πως αυτή εξελίχθηκε για το Βόρειο Αιγαίο. Διαχωρίζει βέβαια, στην τοποθέτησή του, τον αντιΠεριφερειάρχη Σάμου κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους για την άψογη στάση του αυτά τα χρόνια, ενώ εκφράζει την απογοήτευσή του που θα είναι πάλι Υποψήφιος με τον Συνδυασμό του κ. Γιακαλή. 

Ο Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος δεν διστάζει να μιλήσει και για τα κακώς κείμενα της νέας Δημοτικής παράταξης που ηγείται ο κ. Αναστάσιος Κοζώνης, και να εκφράσει τις εύλογες ανησυχίες του για την επανάληψη αυτού του μοντέλου και στη συγκρότηση  του Περιφερειακού Συνδυασμού της Αριστεράς στο Βόρειο Αιγαίο.

Τέλος ο κ. Μανόλης Βασιλειάς ανακοινώνει και εξηγεί του λόγους γιατί δεν θα είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, ούτε στα δημοτικά αλλά και ούτε στα περιφερειακά ψηφοδέλτια στο Νομό Σάμου, ενώ ταυτόχρονα δηλώνει ενεργός πολίτης στο Αιγαίο αλλά και των Νησιών του Νομού μας. 



Το δεύτερο μέρος της Συνέντευξης: ΕΔΩ....!

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: