Σάββατο 12 Απριλίου 2014

κ. Μιχ. Αγγελόπουλε τι θέλετε να είστε τελικά Δήμαρχος η Βουλευτής Σάμου ?

Η κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου θα ήταν απλός αστεία, θυμίζοντας το «Ο χοντρός και ο λιγνός» του βωβού κινηματογράφου, αν δεν ήταν πραγματικά επικίνδυνη για το λαό αυτής της χώρας.

Επικίνδυνη, γιατί καθημερινά προσπαθεί να χειραγωγήσει το αίσθημα της πείνας και την ανέχεια του λαού μας προς όφελος της παρέας που κυβερνά.

Ανακαλύπτοντας «ιστορίες επιτυχίες» με πλεόνασμα, αγορές και φύκια για μεταξωτές κορδέλες, προσπαθεί να φτιάξει ένα παραμύθι όπου στο τέλος ο Πρίγκιπας Σαμαράς θα κερδίσει τις εκλογές.



Ετοιμάζονται για βουλευτικές εκλογές λοιπόν στο κομματικό επιτελείο της Ν.Δ. και κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον επί 5 φορές (να τις εκατοστίσει) υποψήφιο Βουλευτή Μιχάλη Αγγελόπουλο.

Τον έλουσε κρύος ιδρώτας γιατί αλλιώς τα υπολόγιζε.

Πίστευε ότι θα βάλει για υποψήφιος δήμαρχος, θα χάσει πανηγυρικά, θα χρεώσει την ήττα σε κάποια στελέχη της Ν.Δ. στη Σάμο και μετά θα «παζάρευε» κάτι άλλο με το κόμμα του.

Τώρα όμως αν έχουμε εκλογές το προσεχή Μάιο τι θα κάνει ;

Ρωτάμε λοιπόν τους ψηφοφόρους της Ν.Δ., είστε σίγουροι ότι ο κ. Αγγελόπουλος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος μέχρι το τέλος ;


Κύριε Αγγελόπουλε, η Συντακτική Ομάδα του "Ευπαλίνου" σας ερωτά : Θα μείνετε στη Σάμο να ασκήσετε καθήκοντα Δημάρχου ή επικεφαλή αντιπολίτευσης ; Αν φύγετε ποιος θα αναλάβει ;



Σχετικό παλαιότερο Δημοσίευμα μας: ΕΔΩ...!

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: