Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Αφέθηκε η μισή Σάμος στο έλεος τραπεζικών και ντόπιων συμφερόντων

Η ακτοπλοϊκή εταιρεία ΝΕL LINES, την τρέχουσα εβδομάδα, τη Μεγάλη εβδομάδα, αποφάσισε να αφήσει το λιμάνι του Βαθέος εκτός κάλυψης δρομολογίου. Αποφάσισε και εκτελεί ακτοπλοϊκό πρόγραμμα προς τα νησιά μας, Σάμος Ικαρία και Φούρνους, βγαλμένο και ραμμένο στα μέτρα και σταθμά, του εύκολου πρόσκαιρου οικονομικού κέρδους. 

Αφέθηκε η μισή Σάμος στο έλεος τραπεζικών και ντόπιων συμφερόντων, που δυστυχώς για άλλη μια φορά συμμορφώνονται στις επιταγές της εφήμερης κερδοφορίας τους. Όλοι αυτοί καταδικάζουν με τέτοιες ενέργειες, την προσπάθεια κάθε μελλοντικής προοπτικής για αξιόλογη, μόνιμη και ασφαλή, σύνδεση του νησιού της Σάμου με τον Πειραιά. 

Το βράδυ της Ανάστασης, με το καθιερωμένο σφύριγμα του πλοίου στο λιμάνι της πρωτεύουσας, ελπίζουμε αυτοί που «αγωνιούν» για το μέλλον της ακτοπλοΐας και της ανάπτυξης του τόπου, να σκουπίσουν από συγκίνηση και αγαλλίαση τα κροκοδείλια δάκρυά τους. Γιατί σήμερα που παραβιάζεται για άλλη μια φορά η παροχή και εκτέλεση Δημόσιας Υπηρεσίας ακτοπλοϊκού δρομολογίου, η σιωπή τους δηλώνει και τις προθέσεις τους.



ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: