Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ποιος υποψήφιος της ΝΔ κατηγορείται για απάτη κατά του δημοσίου στο Νομό Σάμου ;



Ο Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου της υποστηριζόμενης από τη Ν.Δ., Χριστιάνας Καλογήρου, κατηγορείται για απάτη κατ`εξακολούθηση, άμεση συνέργεια σε εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας χωρίς άδεια, καταπάτηση και κατάληψη δημοσίων κτημάτων εις βάρος και με ζημία του Ελληνικού Δημοσίου.

Σύμφωνα με το hellasforce, από το 2007 εως 2011 ο κατ ηγορούμενος Στέφανος Παμφίλης, Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και πρώην έπαρχος της Νήσου Ικαρίας, απέκρυπτε τον δημόσιο χαρακτήρα εκτάσεως που είχε εκμισθωθεί σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και εισέπρατε τα μισθώματα ύψους 3000€ το χρόνο, με αντιστοιχη ζημία του Ελληνικού Δημοσίου.


Σχόλιο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΥ": 

Όλα αυτά είναι αλήθεια κ. Παμφίλη ? Εμείς βέβαια δεν μπορούμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο που δημοσιεύτηκε στο http://www.makeleio.gr/?p=92131 

Καλούμε τον κ. Παμφίλη να τα διαψεύσει άμεσα....άλλωστε δεν μπορούμε να διανοηθούμε "ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ", ότι η κα. Χριστιάνα Καλογήρου θα φιλοξενούσε στον Συνδυασμό της τέτοια πρόσωπα με τις ανάλογες συμπεριφορές και στάσεις. 

Άλλωστε για να βάλει κάποιος υποψηφιότητα, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία,  πάντα υπογράφει δήλωση ότι δεν διώκεται ποινικά. 


http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: