Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Στη Σάμο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευκλείδης Τσακαλώτος


Δεν τους έφτασε το τσεκούρεμα μισθών και συντάξεων, το κλείσιμο χιλάδων μαγαζιών και μικρών επιχειρήσεων, οι απολύσεις, η εκτόξευση της ανεργίαςσε εφιαλτικά ύψη, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου. Αποφάσισαν να βάλουν χερι στα σπίτια και τα χωράφια των απλών ανθρώπων, όνειρο, στόχο και αποτέλεσμα του μόχθου τριών γενιών.

Ο ΕΝΦΙΑ διέλυσε και τις τελευταίες αυταπάτες. Η κυβέρνηση εφαρμόζει σχέδιο καταστροφής της Ελληνικής κοινωνίας. ‘Οσα ψέματα και να πουν, όσο φόβο και να σπείρουν, θα θερίσουν την οργή του λαού. Οι μέρες της εξουσίας τους είναι μετρημένες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, η μόνη ρεαλιστική, εναλλακτική, δημοκρατική διέξοδος ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς να αναλάβει την μεγάλη ευθύνη. Το πρόργαμμα που ανακοίνωσε ο πρόεδρός του στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί συγκεκριμένο δείγμα γραφής του σχεδίου και των πρωτεραιοτήτων της αυριανής κυβέρνησης της αριστεράς. 

Αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης ( να μην υπάρχει άνθρωπός χωρίς φαγητό, οικογένεια χωρίς ρεύμα, άρρωστος χωρίς γιατρό και φάρμακα ), τιτάνια εθνική προσπάθεια για την ανάκτηση της εργασίας και τη μείωση της ανεργίας και άμεσα μέτρα για την επανεκκίνηση της οικονομίας, είναι οι κεντρικοί του άξονες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κρύβει τις τρομακτικές δυσκολίες, δεν χαϊδευει τα αυτιά επαγγελματικών ομάδων, δεν δίνει ψεύτικες υποσχέσεις, δεν διεκδικεί το αλάθητο. Επιδιώκει τον διάλογο με την κοινωνία και τους φορείς της,

Η οργάνωση μελών Βαθέος του ΣΥΡΙΖΑ σας καλεί στην παρουσίαση της οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, την Δευτέρα 6/10/2014, στις 7 το βράδυ, στο ξενοδοχείο Σάμος. Το πρόγραμμα για την οικονομία θα παρουσιάσει ο σύντροφος Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής, καθηγητής πολιτικής οικονομίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: