Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Σάμος: Ημερίδα με θέμα τα τροχαία ατυχήματα.


Στην Σάμο, στην κατάμεστη αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών της 79 Α.Δ.Τ.Ε., στα πλαίσια της εβδομάδας τροχαίας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου και την Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου, ημερίδα με θέμα τα τροχαία ατυχήματα. 

Ομιλητές στην ημερίδα ήταν: η διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Σάμου Α/Α' κ. Νίκη ΒΕΡΓΙΝΗ με θέμα τα τροχαία ατυχήματα, ο πρόεδρος του Παραρτήματος Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης κ. Δημήτριος ΚΑΛΑΤΖΗΣ με θέμα τις διασωστικές επιχειρήσεις σε τροχαία ατυχήματα, ο διευθυντής του κεντρικού καταστήματος της Interamerican Σάμου ασφαλιστής κ. Ιωάννης ΤΣΕΒΡΕΝΗΣ με θέμα τα την ασφάλιση και τα ανασφάλιστα οχήματα στις περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων και η κ. Ειρήνη ΛΙΟΝΤΑ υπεύθυνη πρώτων βοηθειών του Παραρτήματος Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η οποία εκτός από την θεωρητική ομιλία της με θέμα βασικές αρχές πρώτων βοηθειών έκανε με τα μέλη του τμήματος επιδείξεις ακινητοποίησης τραυματισμένου ατόμου σε διαφορετικές θέσεις, απεγκλωβισμό τραυματία οδηγού από τρακαρισμένο όχημα, επείγοντα απεγκλωβισμό καθώς και τρόπο αφαίρεσης κράνους από τραυματία οδηγό μοτοσυκλέτας.

1 σχόλιο:

Lenakon είπε...

mpravo re paidia prepei oloi na xerume paroxi prwtwn voitheiwn. k mpravo stin interamerican pou edwse to paron ws eidikos se afta ta themata.