Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο Μανόλης Βασιλειάς ξεκαθαρίζει τη στάση του για τις εκλογές







Ο πρώην ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος Βορείου Αιγαίου και νυν μέλος της Π.Ε της "Κοινωνικής Συμφωνίας" Μανόλης Βασιλειάς, σε επιστολή που έστειλε στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Σάμου, ξεκαθαρίζει τη στάση του σε σχέση με την πρόταση που του έγινε για να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της Αριστεράς στη Σάμο.


                             ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΔΗΛΩΣΗ


Η Χθεσινή τελευταία ψηφοφορία που έγινε στη Βουλή για το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και το αποτέλεσμά της, ανοίγει επιτέλους το δρόμο στην Αριστερά να πάρει στα χέρια της την ευθύνη της διακυβέρνησης της Χώρας. 

Για το νικηφόρο και ανατρεπτικό αποτέλεσμα που όλοι επιδιώκουμε στο Νομό μας αλλά και στην Πατρίδα μας, είναι απαραίτητο εκτός της ευρύτερης πολιτικής συμπαράταξης, να σφυρηλατηθεί στα Νησιά μας το επόμενο διάστημα ένα διευρυμένο κοινωνικό μπλοκ δυνάμεων που έχει κάθε λόγο να στηρίξει το ψηφοδέλτιο της Αριστεράς. 

Στην παρούσα κρίσιμη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, μου έγινε η τιμή να προταθώ ως ένας εκ των υποψηφίων βουλευτών της νικηφόρας συμπαράταξης αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων. 

Ευγενία Σταθακοπούλου - Κώστας Ήσυχος
Τάσος Μαυρόπουλος - Μανόλης Βασιλειάς
Ευχαριστώ θερμά την «Κοινωνική Συμφωνία» και τη Πρόεδρό μας Λούκα Κατσέλη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. 


Με σεβασμό στις αρχές - αξίες της "Κοινωνικής Συμφωνίας" και στους αγώνες μας καθώς και στους συμπατριώτες μου στη Σάμο την Ικαρία και τους Φούρνους, δηλώνω την πλήρη υποστήριξή μου στις δημοκρατικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ωστόσο το βραχύβιο της προεκλογικής διαδικασίας αλλά κυρίως οι προσωπικές μου ειλημμένες υποχρεώσεις με οδηγούν στην απόφαση να μη συμμετέχω σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση από αυτό το μετερίζι. 

Καλώ τα μέλη και τους φίλους της "Κοινωνικής Συμφωνίας", αλλά και όλους τους συμπολίτες μου στο Νομό Σάμου να υπερψηφίσουν το ενωτικό και ανατρεπτικό ψηφοδέλτιο του "ΣΥΡΙΖΑ" για να ανοίξουμε επιτέλους όλοι μαζί το δρόμο, στο Χαμόγελο, την Αξιοπρέπεια και την Ελπίδα στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους. 

Μανόλης Βασιλειάς
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής 
της "Κοινωνικής Συμφωνίας"



Σχετικό Δημοσίευμά μας: Εδώ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: