Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Σάμος: Επιστολή προς κ. Τέρενς Κουίκ και κ. Δημήτριο Σεβαστάκη.


κ. Υφυπουργέ και κ. Βουλευτά

Επιτρέψατέ μας επ΄ευκαιρία της τοποθέτησης – εκλογής σας να σας απευθύνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια και να σας υπενθυμίσουμε για μια ακόμη φορά την ανάγκη επίλυσης του Πρώτου Εθνικού μας θέματος το οποίο όπως καλά γνωρίζετε είναι το Δημογραφικό Πρόβλημα και η τήρηση του Συντάγματος της πατρίδας μας.

Θα ήταν απαράδεκτο εκ μέρους του συλλόγου μας στην παρούσα επιστολή να μην αναφέρουμε την αγάπη – κατανόηση – συμπαράσταση που μας παρείχαν τα τελευταία δύο χρόνια τόσο ο πρώην Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝ.ΕΛ. και νυν Υφυπουργός κ. Τέρενς Νικόλαος Κουίκ όσο και η πρώην Βουλευτής των νησιών μας κ. Αγνή Καλογερή οι οποίοι με το πλήθος αναφορών και ερωτήσεών τους στην Ελληνική Βουλή απάλυναν κατά το δυνατόν τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών των νησιών μας.

Ευχόμαστε ολόψυχα την κατά νόμο εκτέλεση των καθηκόντων σας διαβεβαιώνοντάς σας ότι οι πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας αλλά και όλης της πατρίδας ήταν είναι και θα είναι θεματοφύλακες της Δημοκρατίας, της Αξιοπρέπειας, της Δικαιοσύνης και της Ισότητας. Από εσάς απλά αναμένουμε την ΕΦΑΡΜΟΓΗ τους.

Με σεβασμό
Για το Διοικητικό Συμβούλιο

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                              ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ιωάννης Β. Βούρος                                              Απόστολος Γ. Τσιώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια: