Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ρωτάμε τον Βουλευτή της Αριστεράς στη Σάμο....!!!


Μετά από τις πιέσεις που δέχτηκε ο Δήμαρχος Σάμου από φορείς και πολίτες για την πορεία των έργων που έχουν "κολλήσει" στην Πρωτεύουσα του Νησιού μας, αναγκάστηκε να συγκαλέσει χθες έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.   

Είδαμε λοιπόν χθες με χαρά σε αυτή τη συνεδρίαση να συμμετέχει και ο Βουλευτής Σάμου κ. Δημήτρης Σεβαστάκης και τον συγχαίρουμε για αυτή του την παρουσία εκεί. 

Όμως μετά το δελτίο τύπου - ρεπορτάζ που εξέδωσε το πολιτικό του Γραφείο ( ΕΔΩ...! ) και που με αυτό ουσιαστικά μας καθησυχάζει για τα χρονοδιαγράμματα της αποπεράτωσης των έργων στην πόλη της Σάμου, μας δημιουργούνται εύλογα τα εξής ερωτήματα...!


  • Μήπως αυτό το δελτίο του Βουλευτή μας θα μπορούσε να είναι δελτίο τύπου του Δήμου Σάμου ? 
  • Η μοναδική του πληροφόρηση προφανώς είναι οι φραστικές δηλώσεις του εργολάβου. Γιατί ο ίδιος ο κ. Βουλευτής προσπαθεί να γίνει "εκπρόσωπος της εργολαβικής εταιρίας" ? 
  • Αυτός είναι ο ρόλος ενός Βουλευτή της Αριστεράς ?
  • Γιατί δεν αναφέρεται πουθενά στο Δελτίο του, η δική του τοποθέτηση ή δεν έκανε καμία παρέμβαση επιλέγοντας το δρόμο της σιωπής ?  
  • Τι έχει ο ίδιος να δηλώσει για τις κατολισθήσεις σε ένα τελειωμένο έργο όπως αυτό της περιμετρικής Βαθέος και που δαπανήθηκαν τόσα χρήματα για την αποπεράτωσή του ?
  • Έχει συνεργασία και ενημέρωση για τα αυτοδιοικητικά τουλάχιστον θέματα ο Βουλευτής μας με τον κ. Τάσο Κοζώνη που είναι και ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού που στήριξε ο ΣΥΡΙΖΑ ? 
  • Τέλος, ο κ. Δημήτρης Σεβαστάκης θα συμμετέχει μαζί με το αυτόνομο κίνημα αυτοδιοίκησης έξω από το Δημαρχείο Σάμου την Δευτέρα που έχει προγραμματισθεί ή θα είναι μέσα στο κτήριο μαζί με τον "Τουρίστα Δήμαρχο" ? 





    Φωτογραφίες: Γ. Αβραμίδης

    "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
    http://manolis-vasileias.blogspot.gr/



    Δεν υπάρχουν σχόλια: