Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Η Ζωή Αιμιλιανού του Α.Ο. «Πολυκράτης» στην τελική 12άδα της Εθνικής μας στο Βόλει Κορασίδων !


«Ήταν πολύ δύσκολη η απόφαση γιατί και τα 16 κορίτσια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το θέλανε πολύ να είναι την αποστολή. Δυστυχώς όμως μπορούμε να πάρουμε μόνο 12».

Ο προπονητής της Εθνικής Κορασίδων Γιάννης Ανδρεάδης ανακοίνωσε τις επιλογές του για την 12άδα που θα μας εκπροσωπήσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουλγαρίας (28 Μαρτίου – 5 Απριλίου) και σ’ αυτές δεν περιλαμβάνονται οι Αναστασία Γουγούση (ΑΣ Άρης), Άννα Τσουκαλά (ΑΟ Καβάλα), Αριστέα Τοντάϊ (ΑΕΚ), Ελένη Ελπίδα Μιλεντίγιεβιτς (ΑΟ Αιγάλεω).

«Τα τέσσερα κορίτσια θα έχουν κι άλλες ευκαιρίες αφού η Εθνική έχει μπροστά της κι άλλες προκλήσεις», τόνισε ο Θρακιώτης τεχνικός κι αναφερόμενος στο βαθμό ετοιμότητας της Εθνικής σημείωσε: «Όπως φάνηκε και στα φιλικά με την Ολλανδία είμαστε σε καλή κατάσταση ενώ οι νίκες που κάναμε ήταν σημαντικές και για την ψυχολογία μας. Αν και δεν ξέρουμε το επίπεδο των υπολοίπων ομάδων, διορθώνοντας από την πλευρά μας κάποιες λεπτομέρειες που είδαμε στα τρία ματς με την Ολλανδία θα είμαστε έτοιμοι». http://samiakonvima.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: