Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Καταγγελία για κακοτεχνίες σε τεχνικό έργο στην πόλη της Σάμου


Επώνυμη καταγγελία για κακοτεχνίες σε τεχνικό έργο που εξελίσσεται σε εμπορικό πεζόδρομο της πρωτεύουσας της Σάμου δημοσίευσε ο Βαγγέλης Καλογερής στην ομάδα "Διαμαρτυρία πολιτών για την κατάσταση της πόλης της Σάμου". Αναλυτικά ο κ. Καλογερής αναφέρει εκεί τα εξής:

"Η απόλυτη παράνοια κατά την εκτέλεση δημοσίων έργων!

Για να απαντήσω λίγο στο γκρουπάκι του Δήμου που κατέβηκε χθες το πρωί να μοιράσει χαρτάκια και να καθησυχάσει τους πολίτες για τη σωστή εξέλιξη των έργων:

Σήμερα 3 Μαρτίου στην οδό Λυκούργου Λογοθέτη το τμήμα που βλέπετε στις φωτογραφίες ανοίγεται 3Η ΦΟΡΑ, σπάζοντας το μπετόν που έχει ριχτεί τις προηγούμενες 4-5 μερες!

Ο κύριος εργολάβος του έργου αφού τελείωσε τις εργασίες του, μην έχοντας στα χέρια του πλήρη καταγραφή αριθμού παροχών ύδρευσης, απλά έριξε το μπετόν και προχώρησε.

Στη συνέχεια, όταν ήρθε στα χέρια των αρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου ακριβής καταγραφή, ένας άλλος μηχανικός (ντόπιος) για καλή μας τύχη, ανέλαβε νέα επέκταση του έργου και έσπασε το μπετόν των λίγων ημερών για να περάσει όλες τις παροχές.

Αφού τελείωσε ο άνθρωπος λοιπόν και έκλεισε το έργο, ρίχνοντας πάλι μπετόν, ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ επισκέφτηκαν το έργο και έκαναν το εξής ρητορικό ερώτημα (από καθαρό ενδιαφέρον και επαγγελματισμό): "Στους πόσους πόντους θάφτηκαν οι παροχές νερού"; "Στους 20", απάντησε ο άμοιρος μηχανικός, όπως προβλέπεται. "Α, ατύχησες", του απάντησαν, "τις θέλουμε στους 30 πόντους".

Έτσι σήμερα σπάζεται το μπετόν για 3η φορά μέσα στην εβδομάδα! Είπατε τίποτα για υπομονή και χρονοδιαγράμματα;" http://my-samos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: