Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Σάμος: Η Έλλη Καζάκου μάγεψε


Το Σάββατο 4 και τη Κυριακή 5 Απριλίου 2015 βρέθηκε στη Σάμο η Έλλη Καζάκου, για να μεταδώσει τα χορευτικά της βιώματα από τον τόπο καταγωγής της, την Ήπειρο.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου ‘Ο Καπετάν Λαχανάς’ σε συνεργασία με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, με σκοπό οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν από κοντά την Έλλη Καζάκου και να την ακολουθήσουν στα χορευτικά της βήματα.

Η κα Καζάκου είναι γνωστή σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό για την εμπειρία και τα βιώματα που κατέχει γύρω από την χορευτική παράδοση της Ηπείρου, βιώματα τα οποία μετέδωσε σε όσους χορευτές βρέθηκαν μαζί της τις δύο αυτές ημέρες της επίσκεψής της στη Σάμο.

Οι συμμετέχοντες μαγεύτηκαν από τον τρόπο χορευτικής προσέγγισης και μετάδοσης της κας Καζάκου, η οποία ταπεινά εξήγησε πως ο χορός ξεκινά από την καρδιά, μεταφέρεται στα πόδια και εκφράζεται μέσα από το πρόσωπο.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαθέος Σάμου ‘Ο Καπετάν Λαχανάς’ κ. Μανόλη Μόττο καθώς και το διοικητικό συμβούλιο για την άριστη συνεργασία και την άψογη φιλοξενία στους χώρους του συλλόγου.

Ευχαριστεί επίσης, όλους τους χορευτές που αφιέρωσαν δύο ημέρες ώστε να γνωρίσουν την κα Καζάκου, καθώς και τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου Aelis κ. Ελισαίο Μαυρατζώτη που χάρη στη χορηγία της φιλοξενίας της κας Καζάκου μπόρεσε να υλοποιηθεί αυτή η δράση.

Τέλος, ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά την κα Έλλη Καζάκου για την αποδοχή της πρόσκλησης και τις υπέροχες στιγμές που χάρισε σε όλους μας.

Από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχές σε όλους για ‘Καλό Πάσχα’.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Φίλιππος Πυργιώτης

1 σχόλιο:

Makissamos Blog είπε...

Ευχαριστούμε το Efpalinos Blog για την προβολή αυτής της υπέροχης δράσης που υλοποιήθηκε στο Σάμο μας.