Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Παραιτηθείτε τώρα κ. Βουλευτά του Νομού Σάμου !



Μετά την ανέντιμη συνθηκολόγηση της Κυβέρνησης με τους δανειστές - εκβιαστές των Βρυξελλών και την υπογραφή των προαπαιτούμενων για το κατάπτυστο τρίτο μνημόνιο, αλλά και μετά την ψήφο του Βουλευτή του Νομού Σάμου κ. Δημήτρη Σεβαστάκη σε αυτά, εύλογα προκύπτει το ερώτημα:

 Τι Βαρδίκος - Τι Σεβαστάκης ? 

Βρείτε τις διαφορές αν υπάρχουν. Πράγματι θα μπορούσε να ήταν ένα πολιτικό τοπικό Σαμιακό και Ικαριώτικο κουίζ. 

Δύο Βουλευτές του Νομού Σάμου. Ο πρώτος παλιότερος Βουλευτής προερχόμενος από το "ΠΑΣΟΚ" και ο δεύτερος ο σημερινός Βουλευτής προερχόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ. 



Ο Πρώτος ψήφισε με το περίφημο "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" όλες τις διατάξεις και τους εφαρμοστικούς νόμους του Μνημονίου 2.

Ο δεύτερος ψήφισε πριν από λίγες μέρες "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ" στα προαπαιτούμενα του Μνημόνιου 3 της "Αριστεράς" και τα μέτρα που τα συνοδεύουν, καθώς και ετοιμάζεται προφανώς να ψηφίσει τα πάντα από τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα καθώς και το ίδιο το τρίτο μνημόνιο που θα έρθουν σύντομα. 


Και οι δύο θεωρούσαν και θεωρούν αντίστοιχα ότι "σώζουν" τη χώρα με τη στάση τους. 



Ο Πρώτος ο επονομαζόμενος πολιτικά από το λαό μας ως "Τσολάκογλου" και ο δεύτερος επονομαζόμενος πλέον ως "Τσιριμώκος". 

Μόνο θεωρητικές προσεγγίσεις έχουμε έως τώρα του "Τσιριμώκου" γενικά περί πολιτικής, με ένα δήθεν ακαδημαϊκό λόγο, χωρίς ουσιαστικά να δώσει ούτε μία λύση στα σοβαρά προβλήματα του Νομού μας όπως είναι το  ένα και μοναδικό ασθενοφόρο στη Σάμο, το θέμα του σφαγείου, αλλά και τόσα άλλα που θα τα αναφέρουμε αναλυτικά από τον Σεπτέμβρη που θα ξανά ανοίξουμε.


Ο Κύριος αυτός λοιπόν που θέλει να λέγεται Βουλευτής της "Αριστεράς", περιφρόνησε το βροντερό "ΟΧΙ" των τοπικών κοινωνιών των Νησιών μας, αγνόησε το 70% των συμπολιτών μας που αρνήθηκαν την υποτέλεια και την ταπείνωση. 

Ψήφισε περήφανα ο ίδιος "ΝΑΙ", μαζί με τους Βουλευτές των παλαιότερων μνημονιακών κομμάτων, μια συμφωνία που είναι καταστροφική για τα Νησιά μας και την Πατρίδα. 

Περιφρόνησε όμως και το ίδιο του το κόμμα στη Σάμο, που με ανακοίνωσή της η Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ στέκονταν ενάντια σε οποιαδήποτε τέτοια "συμφωνία". Βλέπετε Εδώ....!


Ο Βουλευτής Σάμου με την ψήφιση του Μνημονίου 3, ουσιαστικά πυροβόλησε την ΕΛΠΙΔΑ και την τραυμάτισε σοβαρά. 

Έτσι εκ των πραγμάτων υπάρχει μία τεράστια πολιτική αναντιστοιχία του εκλογικού σώματος στη Σάμο και στην Ικαρία καταγεγραμμένη στο πρόσφατο Δημοψήφισμα, με αυτήν του σημερινού Βουλευτή της "Αριστεράς".

Ο μόνος αξιοπρεπής δρόμος πλέον για τον "σύγχρονο Τσιριμώκο", είναι ο δρόμος της παραίτησης.  

Εμείς αφιερώνουμε στον σημερινό ακόμα Βουλευτή, το βίντεο της παράδοσης των όπλων των ανταρτών μετά την άθλια συμφωνία της Βάρκιζας, με το ερώτημα αν η Ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα ως φάρσα, αφού κωμωδία σίγουρα δεν είναι.



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"
http://manolis-vasileias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: