Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Ακαδημαϊκός Καθηγητής ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης


Έγινε την Κυριακή 27 Μάρτη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα Αττικής, η τελετή αναγόρευσης του κ. Γιώργου Πασχαλίδη σε ακαδημαϊκό καθηγητή.

Η Αίθουσα γεμάτη από κόσμο που είχε φτάσει από νωρίς να τιμήσει τον ερευνητή, συγγραφέα, Δόκτορα Ψυχολογίας και κυρίως γλυκύτατο ΑΝΘΡΩΠΟ  και το έργο του. Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη συγκίνηση και πολύ αγάπη.

Με απόφαση του Προεδρικού συμβουλίου της Ακαδημίας » NOOSFERA» ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης εκλέχθηκε μόνιμος P R O F E S S O R (Ακαδημαϊκός καθηγητής).

Την αναγόρευση έκαναν ο Λεονίντ Νόβικοφ Βασίλιεβιτς, ιδρυτής και Πρύτανης της Ακαδημίας Εκπαίδευσης και Έρευνας “NOOSFERA”, και ο Γιούρι Ταράσοβ, αντιπρόεδρος της ακαδημίας “NOOSFERA”, οι οποίοι ταξίδεψαν στην Αθήνα για την εκδήλωση.



Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερός που τον γνωρίζω, αφού από τότε που τον συνάντησα έχει αλλάξει συθέμελα τον τρόπο που βιώνω και αντιμετωπίζω τα προβλήματα που προκύπτουν κάθε φορά, αλλά και τον τρόπο που σχετίζομαι με τους ανθρώπους πλέον. Στέκομαι δίπλα του με ιδιαίτερη ευγνωμοσύνη και τον ευχαριστώ για την ανιδιοτελή προσφορά του στη ζωή μου.

Με την ανακάλυψη του μοντέλου των τριών ανθρώπινων τύπων, που έχει την αναγνώριση της Παγκόσμιας Επιστημονικής Κοινότητας, ανατρέπονται τα έως σήμερα δεδομένα σε όλες τις εφαρμογές της ζωής της ανθρωπότητας.

Η Τυπολογία δεν αποτελεί άλλη μία θεωρία όπως όλες οι άλλες. Δεν διδάσκεται, απλά εφαρμόζεται...! Η πλήρης εφαρμογή της παρέχει στους ανθρώπους ψυχική και σωματική υγεία, εσωτερική αρμονία και κυρίως ΑΓΑΠΗ..

Η πλήρης εφαρμογή της μας οδηγεί στην ΕΥΤΥΧΙΑ..!

Αγαπητέ φίλε και Δάσκαλε κ.Γιώργο Πασχαλίδη, βρισκόμαστε όλοι κοντά σου, σε αγαπάμε πολύ και στηρίζουμε το θεάρεστο και πανανθρώπινο έργο σου. Σε ευχαριστώ από καρδιάς.

Μανόλης Βασιλειάς





http://manolis-vasileias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: