Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Ποιό ειναι το χρυσό κλειδί για την αληθινή ΕΥΤΥΧΙΑ ?


Μια μοναδική στην ιστορία του κόσμου ανακάλυψη, μέσα σε ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, επιλέξαμε σήμερα ανήμερα του Πάσχα για να σας παρουσιάσουμε. 

Ένα ντοκιμαντέρ, όπου τοποθετούνται σε αυτό οι επιστήμονες και αναφέρουν τη σημασία αυτής της ανακάλυψης των τριών ανθρώπινων τύπων, σε όλες τις εφαρμογές της καθημερινότητας μας. 

Ποιοί είναι οι τρεις αυτοί ανθρώπινοι τύποι, ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους, ποιες οι ακρότητές τους, πως συμπεριφέρονται, ποιες οι ασθένειες που τους απειλούν, ποια είναι τα βιομέταλλα που λείπουν από τον οργανισμό τους, ποια είναι η σωστή διατροφή με βάση τον τύπο, τέλος τι σημαίνει "διαταραχή" και πως μπορούμε να την περιορίζουμε ? Ποιος είναι ο δρόμος για την αληθινή ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ.?

Σε όλα αυτά και σε πολλά άλλα, ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης από το 2002 έδωσε απλόχερα το χρυσό κλειδί της νέας γνώσης μέσα από το μοντέλο tri-Antropo-Type. 

Εμείς από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ", για μια ακόμα φορά τον ευχαριστούμε θερμά και συστήνουμε σε όλους τους φίλους και επισκέπτες μας να παρακολουθήσουν σήμερα ολόκληρο αυτό το καταπληκτικό ντοκιμαντέρ. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ



"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: