Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Σάμος: Εκπτώσεις έως 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια


Η Dodekanisos Seaways σε μια προσπάθεια ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς τα νησιά της Δωδεκανήσου και του νομού Σάμου (Σάμος-Ικαρία-Φούρνοι) καθιερώνει σημαντικές εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τα πλοία της προς όλους τους προορισμούς.

Ειδικότερα, στα εισιτήρια που εκδίδονται μετ’ επιστροφής παρέχεται έκπτωση 20%-30% στο εισιτήριο της επιστροφής.

Για ημερήσιες αποδράσεις προς όλους τους προορισμούς παρέχεται έκπτωση 30%-50%, με στόχο την τόνωση της επιβατικής κίνησης, κυρίως προς τα μικρότερα νησιά που πλήττονται από την οικονομική κρίση αλλά και από τις αρνητικές επιπτώσεις του προσφυγικού ζητήματος.

Εκπτώσεις χορηγούνται, επίσης, σε οργανωμένες ομάδες επιβατών, για κοινωνικές εκδηλώσεις, για πολλαπλές διαδρομές, ενώ στους κατόχους της κάρτας Dodekanisos Bonus Ways προσφέρεται έκπτωση 10% και με την εξαργύρωση μιλίων δωρεάν εισιτήριο.

Υπογραμμίζεται, ότι η Dodekanisos Seaways, δεν έχει αυξήσει τους ναύλους απορροφώντας την τελευταία αύξηση του Φ.Π.Α. και διατηρώντας έτσι στην πράξη χαμηλές τιμές στους ναύλους. Είναι ακόμα μια προσπάθεια της εταιρίας να λειτουργήσει πραγματικά, προς όφελος του επιβατικού κοινού και των κατοίκων των 17 προορισμών που, συνολικά καλύπτει με τα δρομολόγια της.

Ειδικότερα για τα δρομολόγια προς Πανορμίτη και Σύμη που εκτελεί καθημερινά το Ε/Γ-Ο/Γ Παναγία Σκιαδενή κάθε Δευτέρα και Κυριακή, για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων το εισιτήριο μετ’ επιστροφής είναι 17 ευρώ και τις υπόλοιπες ημέρες 21 ευρώ αντί των 27 ευρώ που είναι η κανονική τιμή.

Σημειώνεται ότι η Dodekanisos Seaways βραβεύτηκε ως Καλύτερη Ακτοπλοϊκή Εταιρία της χρονιάς 2015, από τους Lloyd’s List στο πλαίσιο των Greek Shipping Awards 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια: