Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η " Εισήγηση Πασχαλίδη", πρώτη στο βιβλίο των συμπερασμάτων του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου


Μετά το πέρας του 9ου Διεθνές συνεδρίου Επιχειρηματικότητας, ο Καθηγητής κ. Γιώργος Πασχαλίδης έφτασε χθες βράδυ από το Βουκουρέστι στην Αθήνα, συνοδευόμενος από τους δύο συνεργάτες του κ. Δημήτρη Ψίχα και κ. Ανδρέα Ρωσσίδη. 


Όπως ήταν αναμενόμενο, μεγάλη επιτυχία αλλά και μέγιστη αναγνώριση σημείωσε το μοντέλο Τri-Αnthropo-Τype και σε αυτό το παγκόσμιο Συνέδριο, αφού όλοι οι επιστήμονες που συμμετείχαν, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους να γίνουν κοινωνοί για περαιτέρω εξειδίκευση της ανάλυσης και των εφαρμογών του μοντέλου. 


Το κυριότερο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε από τον αντιπρόεδρο του Συνεδρίου, και μάλιστα Έλληνα, καθηγητή Παναγιώτη Κετικίδη, ο οποίος ενθουσιάστηκε με το Μοντέλο Tri-AnthropoType Paschalidis και εξέφρασε την επιθυμία για την άμεση συνεργασία. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η εργασιακή εισήγηση του κ. Γιώργου Πασχαλίδη για την επιχειρηματικότητα, τοποθετήθηκε πρώτη στο βιβλίο των συμπερασμάτων και των αποφάσεων του 9ου Διεθνούς Συνεδρίου στο Βουκουρέστι. 

Μαζί με τα συγχαρητήρια μας για την μεγάλη αυτή επιτυχία, ανακοινώνουμε ότι σύντομα θα βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε ακόμα περισσότερες και μεγαλύτερες διακρίσεις του αγαπημένου μας Καθηγητή. 

Σήμερα Κυριακή ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.




Σχετικό Δημοσίευμά μας: ΕΔΩ...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: