Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Σάμος: Μεγάλη επιτυχία της αποστολής του "ΧΟΡ.Ο.Σ" σε Μύκονο και Τήνο


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδρομή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σε Μύκονο και Τήνο, το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, 17 με 20 Ιουνίου 2016.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές στην κοσμική Μύκονο, ενώ δυναμικό παρόν έδωσαν οι σαμιώτες σε μεγάλα πάρτι του νησιού.

Την Κυριακή 19/6 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη γειτονική Τήνο, για προσκύνημα στην Παναγία και περιήγηση στο νησί.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά το ταξιδιωτικό γραφείο ‘Rika Travel’ στην Αθήνα και τη Σαμιώτισσα συνεργάτιδα του Σούλα Βαξεβάνη, για την άριστη οργάνωση της εκδρομής.

Όλα τα μέλη του ΧΟΡ.Ο.Σ που συμμετείχαν στην εκδρομή επέστρεψαν στη Σάμο γεμάτοι χαμόγελα και αισιόδοξοι ότι σύντομα θα ζήσουν παρόμοιες υπέροχες στιγμές, σε επόμενη αποστολή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ προετοιμάζει μεγάλες διοργανώσεις σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους για το τρέχων καλοκαίρι, με πρώτη εκδήλωση το ερχόμενο Σάββατο 25 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Μύλων, όπου θα πραγματοποιηθεί γλέντι με τους: Γιάννη Γιαμαίο στο βιολί, Μανώλη Σάββα στα πλήκτρα και Μανώλη Κατσαμπά στο μπουζούκι, με σκοπό όλα τα έσοδα της εκδήλωσης να δοθούν για την αναστήλωση της εκκλησίας του Αγίου Μακρίου, στους Μύλους.

Στην έναρξη της εκδήλωσης θα παρουσιάσουν παραδοσιακοί χοροί της Μικράς Ασίας από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ, και χοροί της Σάμου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χώρας – Ποτοκακίου «ΕΙΡΗΝΗ» και τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Καρλοβασίου «Ιωνικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: