Σάββατο 18 Ιουνίου 2016

Ο Κορυφαίος Πρεσβευτής της χώρας μας σε ολόκληρο τον Πλανήτη




Σε άλλο ένα Παγκόσμιο Συνέδριο θα παραβρεθεί ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης. Στο Βουκουρέστι αυτή τη φορά. Θα παρουσιάσει την εισήγηση του με τίτλο: 

"Το επιχειρηματικό μοντέλο 
Tri-Anthropo-Type Paschalidis"

Ένα νέο εργαλείο για την ερμηνεία των κινήτρων επιχειρηματικότητας και επιχειρηματικής συμπεριφοράς". 

Η Εισήγησή του έγινε αποδεκτή στο 9ο Διεθνές Συνέδριο επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και περιφερειακής ανάπτυξης με θέμα: "Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα, Όραμα, Ανάπτυξη και Δεοντολογία" που θα πραγματοποιηθεί από 23 έως 25 Ιουνίου του 2016 στο Βουκουρέστι. 

Ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης (Φωτο Αρχείου)
Η παρούσα εργασία εξετάζει τους παράγοντες που παρακινούν τα άτομα να γίνουν επιχειρηματίες, καθώς και το πώς μπορούν να λειτουργήσουν επιτυχώς την επιχείρησή τους κάνοντας χρήση του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis. 

Αναλύει τα προσωπικά χαρακτηριστικά των επιχειρηματιών, πώς αντιδρούν σε συνθήκες ψυχολογικής πίεσης, ποια είναι η στάση ζωής τους και πώς δρουν όταν υλοποιούν έργα. 

Εξηγεί το πώς τα άτομα παίρνουν αποφάσεις απέναντι στις προκλήσεις που δέχονται από το ευρύτερο οικονομικό και επιχειρησιακό περιβάλλον και πως παρακινούνται για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Εμείς από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" ευχόμαστε στον αγαπημένο μας Καθηγητή "καλή επιτυχία", αφού ο ίδιος αποτελεί πλέον, εκτός όλων των άλλων, και τον κορυφαίο Πρεσβευτή της χώρας μας σε ολόκληρο τον Πλανήτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: