Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Η αγάπη έσταζε από τους τοίχους της Ανθούσας

Του Μανόλη Βασιλειά

Ένα υπέροχο βράδυ έζησαν χθες Τετάρτη, όσοι από τους φίλους του Καθηγητή κ. Γιώργου Πασχαλίδη παραβρέθηκαν στον χώρο του, στην Ανθούσα Αττικής. 


Χαμόγελα, αισιοδοξία, συγκίνηση, ευγνωμοσύνη, χαρά, αληθινή ΕΥΤΥΧΙΑ, ήταν κάποια από τα στοιχεία που θα μπορούσε να διακρίνει κανείς, αφού η ενέργεια έρεε στον χώρο, όπως πάντα, ανεμπόδιστη.

Κορυφαίες στιγμές της βραδιάς αποτέλεσαν οι τρεις μεγάλες χρονικά διαδικτυακές επαφές που είχε ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης με την ομάδα της Αθήνας, αφού καθώς μιλούσε με τον καθένα ξεχωριστά αλλά και με όλους μαζί, η αγάπη έσταζε από τους τοίχους της Ανθούσας.



Ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης μίλησε με όλες τις ομάδες των φίλων του στην Ελλάδα από το Ξενοδοχείο που διαμένει, οι οποίες έκφρασαν την αγάπη τους στο πρόσωπό του, για μια ακόμα φορά, καθώς και του ευχήθηκαν "καλή επιτυχία" για τη συμμετοχή του στο Διεθνές αυτό επιστημονικό Συνέδριο.

Να σημειώσουμε ότι ο Καθηγητής κ. Γιώργος Πασχαλίδης βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι για το 9ο Διεθνές Συνέδριο Επιχειρηματικότητας, όπου έχει καλεστεί να συμμετέχει και να τοποθετηθεί για τη μεγάλη του ανακάλυψη, καθώς και τις εφαρμογές της στον τομέα της Επιχειρηματικότητας.



Να πούμε επίσης ότι μαζί με τον Δρ. Γιώργο Πασχαλίδη στην Ρουμανία είναι και οι συνεργάτες του, κ. Δημήτρης Ψίχας και κ. Ανδρέας Ρωσσίδης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επισκέψεων του, ο αγαπημένος μας Καθηγητής στην Αθήνα θα βρίσκεται από 6 έως και 11 Ιουλίου.

Για όσο με αφορά, τον ευχαριστώ θερμά για μια ακόμα φορά, για την υπέροχη και τόσο σημαντική παρουσία του, τα τελευταία τέσσερα και πλέον χρόνια στην ζωή μου.

"ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: