Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Τρεις πόλεις, Τρεις ομιλίες, Μια λύση ” Tri-Anthropo-Type Model”


Την ΤΕΤΆΡΤΗ 27 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:00 ο καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης θα επισκεφθεί την πόλη των Ιωαννίνων στο ξενοδοχείο OLYMPIC στο κέντρο της πόλης όπου και θα μιλήσει με τον κάθε ένα ξεχωριστά, μέχρι αργά το βράδυ.

Την ΠΕΜΠΤΗ 28 Ιουλίου και ώρα 6:30 μ.μ. το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς με μεγάλη χαρά και τιμή διοργανώνει ομιλία με τον καθηγητή Πασχαλίδη Γιώργο με θέμα:Η ανακάλυψη του μοντέλου 3 ανθρωπίνων τύπων του κ. Γιώργου Πασχαλίδη, Η Γνώση του τύπου μας, διαχείριση του άγχους, και πρόληψη των ασθενειών μέσω της διατροφής. Κατάκτηση αυτογνωσίας και ετερογνωσίας.”. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. Μητροπόλεως 11.

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 Ιουλίου και ώρα 18:00 ο καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης θα επισκεφθεί την πόλη της Κομοτηνής στο ξενοδοχείο ΟΡΦΕΑΣ στο κέντρο της πόλης.

Θα ανακαλύψουμε τη νέα ψυχολογία, την αυτογνωσία όπως δεν την έχουμε ξανασυναντήσει. Ο καθηγητής ψυχολογίας θα μας δώσει νέους πρακτικούς και εύκολους τρόπου που ο σημερινός άνθρωπος θα αξιοποιήσει, για να ζει με αρμονία, με αγάπη και ευτυχία.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: