Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

Σάμος: Σε προνομιακή τιμή πωλείται προνομιακό ακίνητο !
Από σήμερα μια νέα επενδυτική ευκαιρία παρουσιάζεται στην Πρωτεύουσα της Σάμου.

Πωλείται το ακίνητο της πιο πάνω φωτογραφίας, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Θεμιστοκλή Σοφούλη και Αρχιερέως Κυρίλλου στο κέντρο της πόλης.

Το ακίνητο είναι διώροφο και αποτελείται από το τμήμα του ισογείου, επιφάνειας 120τ.μ, που φιλοξενεί δύο μισθωμένες επιχειρήσεις, καθώς και άλλους βοηθητικούς χώρους. Στον πρώτο όροφο θα συναντήσουμε την οικία με τα ίδια τετραγωνικά επιφανείας.


Το προνομιακό αυτό ακίνητο συνολικής επιφανείας 240τμ, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερης εμπορικής αξίας, κυρίως λόγω της θέσης του, αφού βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Πυθαγόρα και στην παραλιακή οδό της Σάμου, ακριβώς δίπλα στην Εθνική Τράπεζα.

Να σημειωθεί ότι το διώροφο αυτό ακίνητο έχει και την ιστορική του σημασία, αφού από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έως το τέλος της δεκαετίας του 1970, ήταν το περίφημο ζαχαροπλαστείο του Εμμανουήλ Παρασκευά.

Το ακίνητο αυτό είναι κατάληλο για οποιαδήποτε επαγγελματική, επιχειρηματική δραστηρίοτητα, δυνατότητα αξιοποίησης με οποιονδήποτε τρόπο της προνομιακής του θέσης.

Μετά από έρευνα και γνωμοδότηση εμπειρογνώμων, μεσητών, λογιστών και συμβολαιογράφων, η τιμή που προσδιορίστηκε, λαμβάνει υπόψη της μια σειρά από παράγοντες μέσα στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης.

Η Τιμή του ανέρχεται σήμερα στα 430.000 ευρώ, τιμή που είναι πολύ κοντά στην αντικειμενική αξία του ακινήτου.


Επικοινωνία
Τηλέφωνα:  6973401502 - 6982418853
Email: vasileiasmanolis@gmail.comΔεν υπάρχουν σχόλια: