Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative


Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την Crowdpolicy και με την υποστήριξη δημόσιων και ιδιωτικών φορέων της οικονομίας και της κοινωνίας, διοργανώνουν το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative. 

Στόχος του προγράμματος είναι η ωρίμανση επιχειρηματικών ιδεών στον ευρύτερο τομέα των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών και ο μετασχηματισμός τους σε κερδοφόρες νέες επιχειρήσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής, η οποία θα είναι διαθέσιμη στο δικτυακό τόπο του προγράμματος http://befinnovative.com μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2016.



Το πρόγραμμα be finnovative απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και, γενικότερα, οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να αναπτύσσουν την ιδέα τους στο ευρύτερο θεματικό πεδίο των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών (fintech) όπως, ενδεικτικά τραπεζικά συστήματα, τραπεζικές συναλλαγές, συναλλαγές πληρωμών, mobile εφαρμογές, αυτοματοποιημένα customer care συστήματα (bots), mobile payments, blockchain, συστήματα e-commerce, ticketing κλπ., με εφαρμογές εκτός από τον τραπεζικό τομέα και σε άλλους δυναμικούς τομείς της οικονομίας, όπως είναι ο τουρισμός, η αγροτική οικονομία, οι ασφάλειες, οι μεταφορές, η ενέργεια, η ναυτιλία κοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: