Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Άλλη μία ενδιαφέρουσα Τετάρτη, στις 7 Δεκέμβρη...!


Από την Ανθούσα Αττικής που θα βρίσκεται θα μιλήσει την Τετάρτη 7 Δεκέμβρη στις 8μμ διαδικτυακά, ο Καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης.

Στην τόσο ενδιαφέρουσα, για μια ακόμα φορά διάλεξη του, αναμένεται να αναφερθεί στις νέες εφαρμογές του μοντέλου "Τri-Αnthropo-Τype", στην αποκάλυψη της λειτουργίας του ανθρώπινου εγκέφαλου, καθώς και στον τρόπο επιρροής της κίνησης των πλανητών στη ζωή μας, λόγω του μαγνητισμού που ασκούν. 

Θα απαντήσει βέβαια και σε όλα τα ερωτήματα που θα εκφραστούν από τις ομάδες που συμμετέχουν.
Θα αποκαλύψει τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε σήμερα, με εργαλείο τη νέα γνώση, να αποφύγουμε τις ακρότητες του τύπου μας, ώστε να μπούμε επιτέλους σε μια αληθινή τροχιά προσωπικής ευτυχίας.

Φωτο Αρχείου
Πράγματι κανείς πλέον δεν αμφιβάλει ότι το μοντέλο "Τri-Αnthropo-Τype paschalidis" δίνει σήμερα απαντήσεις σε όλα μας τα ερωτήματα και λύσεις σε όλα μας τα προβλήματα. 

Στις 8μμ η ομάδα φίλων του Καθηγητή στη Σάμο, θα συναντηθούν στο αίθριο του Ξενοδοχείου "Αιολίς" για να παρακολουθήσουν την νέα αυτή διάλεξη, καθώς και να συνομιλήσουν με τον αγαπημένο τους Καθηγητή.

Να θυμίσουμε ότι ο Καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης σήμερα Δευτέρα θα βρίσκεται στην Πάτρα και από Τρίτη έως και Κυριακή 11 Δεκέμβρη, στον χώρο του στην Ανθούσα Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: