Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

"ΘΡΙΑΜΒΟΣ" για την Σάμο... (φωτο - βίντεο)



Πολύ μεγαλύτερη επιτυχία από την αναμενόμενη είχε τελικά η Σαμιακή έκθεση ζωγραφικής "Anna Lou" που έγινε πρόσφατα στην Αθήνα.

Όπως έχουμε ήδη παρουσιάσει από την σελίδα μας, η σπουδαία Ζωγράφος από την Σάμο κα. Αννα Λουκαδάκη με την έκθεσή της αυτή, έδωσε την ευκαιρία στο κοινό της Αθήνας να έρθει κοντά στα έργα της. 

Την εβδομάδα της έκθεσης, η προσέλευση του κόσμου ήταν πάνω από τις οποιεσδήποτε προσδοκίες, ενώ την τελευταία μέρα, την Κυριακή 15 Γενάρη, ένα ευχάριστο μουσικό event περίμενε αυτούς που προσήλθαν στο Γκάζι.

Η μικρή αυτή εκδήλωση πλαισιώθηκε μουσικά από την υψίφωνο Ζαφειρώ Χατζηφωτίου στο τραγούδι και την Κάτια Θεοχαροπούλου στο πιάνο, ενώ παρούσα ήταν και η "ΕΝΑΤΗ" εναλλακτική τηλεόραση.


Στην έκθεση παρευρέθηκαν, εκτός όλων των άλλων, ο καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, Ποιητής και Εικαστικός Δημοσθένης Δαββέτας και ο Μουσικός Παναγιώτης Στέφος, ιδρυτής και εμπνευστής της ορχήστρας αρχαιοελληνικών οργάνων "Λύραυλος", ενώ παρών και αυτή τη φορά ήταν, ο Σαμιώτης καταξιωμένος ζωγράφος κ. Νίκος Κυπραίος.

Εμείς από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ" αφού συγχαρούμε την δημιουργό και φίλη μας κα Άννα Λουκαδάκη, της ευχόμαστε να συνεχίσει να δημιουργεί τέχνη στο αγαπημένο και ακριτικό Νησί μας, και της συστήνουμε να παρουσιάζει τις δημιουργίες της μια φορά το χρόνο στην Αθήνα.







Επισκεφθείτε την ζωγράφο διαδικτυακά στο: annaloukadaki-louan.blogspot.gr και επικοινωνείστε μαζί της στο email: louan99@gmail.com

Για να προμηθευτείτε έργα της, μπορείτε να την επισκεφτείτε στο κατάστημά της στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη 85 στην πόλη της Σάμου και στο τηλέφωνο "2273023828", όπου υπάρχει πλούσια και πανέμορφη συλλογή ΄έργων τέχνης, πάντα δια χειρός "Αννας Λουκαδάκη"

Μπορείτε να δείτε τώρα πιο κάτω, αποσπάσματα σε μορφή Βίντεο από την εκδήλωση λήξης αυτής της τόσο όμορφης Σαμιακής Ζωγραφικής Έκθεσης.



Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03

Δεν υπάρχουν σχόλια: