Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Η ομογένεια της Καλιφόρνια τιμά τον πρόεδρο του Συλλόγου Αυτοδυτών Σάμου


O Σύλλογος Αυτοδυτών Σάμου και συγκεκριμένα ο πρόεδρος του, κ. Αλέξανδρος Μαλαγάρης, θα τιμηθεί κατά την έναρξη του 41ου Φεστιβάλ Ελληνικών χορών που πραγματοποιείται το Σαββατοκύριακο στην πόλη Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια, με τη συμμετοχή τριών και πλέον χιλιάδων ανθρώπων, ενώ στην εκδήλωση θα παραβρεθεί και ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Δημήτριος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνικός Κήρυκας», το Φεστιβάλ Ελληνικού Χορού στην Καλιφόρνια είναι το μεγαλύτερο στο είδος του σ’ ολόκληρη την Αμερική και όχι μόνο. Το θέμα του Φεστιβάλ φέτος είναι «Ολοι για Ενα», το οποίο υπογραμμίζει το συλλογικό έργο και την ενότητα.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ όλοι οι παρόντες, χορευτές, γονείς, παππούδες, γιαγιάδες και φίλοι, καλούνται να βοηθήσουν στην προετοιμασία 41.000 γευμάτων για τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό «Feeding Children Everywhere», ο οποίος καταπολεμά την πείνα των παιδιών στην Αμερική.

Κατά την έναρξη του, όπως αναφέρει ο "Εθνικός Κήρυκας" θα "τιμηθεί ο Αλέξανδρος Μαλαγάρης από τη Σάμο, ένας από τους λίγους εγκεκριμένους δύτες που δρουν στο Αιγαίο. To Σάββατο βράδυ, οι Άρχοντες του Τάγματος του Αγίου Ανδρέα της Μητρόπολης Αγίου Φραγκίσκου διοργανώνουν δείπνο, στο οποίο θα μιλήσει ο διοικητής του Τάγματος, Δρ Αντώνιος Λυμπεράκης, με θέμα τη θρησκευτική ελευθερία του Οικουμενικού Πατριαρχείου".


Δεν υπάρχουν σχόλια: