Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ στην ΣΑΜΟ (Φωτορεπορτάζ - βίντεο)



Χθες Τετάρτη συναντήθηκαν φίλοι του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη στη Σάμο, και βίωσαν  άλλη μια υπέροχη βραδιά γεμάτη ΦΩΣ και ΑΓΑΠΗ..

Μια εκπληκτική τηλεδιάλεξη από τον άνθρωπο που αποκάλυψε και παρέδωσε στις επιστήμες τον τρόπο λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου.

Τον Καθηγητή που απελευθερώνει τον καθένα μας από την βαριά άγκυρα του "εγώ", τον άνθρωπο που μέσα από την μεγαλύτερη ανακάλυψη του όλων των εποχών, οδηγεί την παγκόσμια κοινότητα στο δρόμο της πραγματικής υγείας και ευτυχίας.

Πόσο αγάπη και φως βγάζει μέσα από την ψυχή του ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης?! Πόσο όμορφη και σημαντική είναι η διδασκαλία του για τον καθένα μας ?!  Πόσο αστείρευτο χιούμορ διαθέτει και με πόσο σεβασμό  στέκεται απέναντί σε όλους ?!

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο νέο βιβλίο του, την νέα αυτή πολύτιμη εγκυκλοπαίδεια υγείας και διατροφής, στο τρίτο βιβλίο της τριλογίας του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη με τίτλο: «ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ και την ΨΥΧΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ»

Στη Σάμο μόλις χθες παρελήφθησαν και μοιράστηκαν τα πρώτα αυτά βιβλία, που αποτελούν το σημαντικότερο ή μάλλον το μοναδικό εργαλείο για την αρμονία και την υγεία ψυχής και σώματος όλων των τύπων ανθρώπων. 

Για όσους στη Σάμο θέλετε να το αγοράσετε καλέστε για παραγγελίες στο: 6983237959

Η ομάδα Σάμου ευχαριστεί από καρδιάς, για μια ακόμη φορά τον αγαπημένο της καθηγητή για την τεράστια συμβολή του στις ζωές του καθένα ξεχωριστά και όλων μαζί και την επόμενη Τετάρτη θα βρίσκεται πάλι στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στην πόλη της Σάμου, συνεπής στο ραντεβού της με το ΦΩΣ και την ΕΥΤΥΧΙΑ. 


Σε αυτό το σημείο ο "ΕΥΠΑΛΙΝΟΣ" δημοσιεύει σε μορφή βίντεο, από το κανάλι του Καθηγητή Γιώργου Πασχαλίδη, ολόκληρη την χθεσινή του υπέροχη διάλεξη που σας συστήνουμε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: