Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017

Σάμος: Προνομιακή νέα τιμή για Προνομιακό ακίνητο !


Από σήμερα μια νέα επενδυτική ευκαιρία παρουσιάζεται στην Πρωτεύουσα της Σάμου.

Πωλείται το ακίνητο της πιο πάνω φωτογραφίας, που βρίσκεται στη γωνία των οδών Θεμιστοκλή Σοφούλη και Αρχιερέως Κυρίλλου στο κέντρο της πόλης.

Το παραλιακό αυτό ακίνητο είναι διώροφο και αποτελείται από το τμήμα του ισογείου, επιφάνειας 120τ.μ, που φιλοξενεί σήμερα δύο μισθωμένες επιχειρήσεις, καθώς και άλλους βοηθητικούς χώρους. Στον πρώτο όροφο θα συναντήσουμε την οικία με τα ίδια τετραγωνικά επιφανείας.


Το προνομιακό αυτό ακίνητο συνολικής επιφανείας 240τμ, χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερης εμπορικής αξίας, κυρίως λόγω της θέσης του, αφού βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Πυθαγόρα και στην παραλιακή οδό της Σάμου, ακριβώς δίπλα στην Εθνική Τράπεζα.

Να σημειωθεί ότι το διώροφο αυτό ακίνητο έχει και την ιστορική του σημασία, αφού από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έως το τέλος της δεκαετίας του 1970, ήταν το περίφημο καφεζαχαροπλαστείο του Εμμανουήλ Παρασκευά.

Ο Ιπποκράτης Ζαϊμης με στελέχη της ΕΔΑ Σάμου,
έξω από το Καφεζαχαροπλαστείο "Παρασκευά"
Αποτέλεσε τον χώρο συναντήσεων όλης της αστικής αλλά και εργατικής κοινωνίας του Νησιού για πολλές δεκαετίες.

Αποτελεί κομμάτι της Σαμιακής Ιστορίας αφού εκείνα τα χρόνια θεωρούνταν ότι δεν είχε πολιτικό χρώμα, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε χώρο της "Σαμιακής Κοινωνικής Βουλής" και με μόνιμο θαμώνα τον περίφημο Δεσπότη Ειρηναίο. 

Σήμερα το ακίνητο αυτό είναι κατάλληλο για οποιαδήποτε επαγγελματική, επιχειρηματική δραστηριότητα, δυνατότητα αξιοποίησης με οποιονδήποτε τρόπο της προνομιακής του θέσης. 


Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχει και η δυνατότητα οικοδόμησης και δεύτερου ορόφου, όπως το διπλανό Ξενοδοχείο "Αρτεμις". 


Μετά από έρευνα και γνωμοδότηση εμπειρογνώμων, μεσιτών, λογιστών και συμβολαιογράφων, η τιμή που προσδιορίστηκε, λαμβάνει υπόψη της μια σειρά από παράγοντες μέσα στα πλαίσια της οικονομικής κρίσης.

Έτσι η τιμή του διαμορφώθηκε και ανέρχεται σήμερα στα 430.000 ευρώ, τιμή που είναι ουσιαστικά η αντικειμενική αξία του ακινήτου.


Επικοινωνία
Τηλέφωνο: 6973401502
Email: vasileiasmanolis@gmail.com
New investment opportunity is presented in the capital of Samos.

This beachfront property is a two-storey building located at the corner of Themistocles Sofoulis and Kyrillos Highway in the city center.

It consists of the part of the ground floor, 120m2, which currently houses two leased businesses, as well as other auxiliary spaces. On the first floor we will meet the house with the same square surface. Total area 240m2. 


Price : 430.000 EURO

Today this property is suitable for any professional, business activity. There is the possibility of building a second floor. Communication Phone: 6973401502 Email: vasileiasmanolis@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: