Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης: Κιλκίς - Θεσσαλονίκη - Χανιά


Ο ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Ιδιαίτερη επιτυχία σημείωσε η χθεσινοβραδινή διαδικτυακή επαφή του ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη, μέσω των δικτύων επικοινωνίας youtube, facebook και skype με όλους του φίλους του στον πλανήτη.

Ο Δρ. Ψυχολογίας Γιώργος Πασχαλίδης από το Κιλκίς που βρίσκονταν αναφέρθηκε στο μοντέλο των τριών ανθρώπινων τύπων, σε εφαρμογές της τυπολογίας, ενώ χαιρέτησε και τις ομάδες των φίλων του που τον παρακολουθούσαν από ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και την Κύπρο. 

Η ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΩΝ ΣΑΜΟΥ ΤΟΥ ΔΡ. Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ
Στην Σάμο στο αίθριο του Ξενοδοχείου "Αιολίς" βρέθηκαν για μια ακόμα φορά αρκετοί φίλοι από τον πυρήνα της "Οικογένειας Πασχαλίδη Σάμου" μέσα σε ένα ιδιαίτερα όμορφο και ζεστό κλίμα, παρακολούθησαν ζωντανά την διάλεξη του από το skype. 



Σήμερα Πέμπτη ο Δρ. Γιωργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στον χώρο του στην Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο Παρασκευή 28 Απρίλη ο Δρ. Γιωργος Πασχαλίδης θα ταξιδέψει για τα Χανιά στην Κρήτη.

Στις 15:00 θα βρεθεί στο τηλεοπτικό πλατό της ΝΕΑΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ για να παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Λευτέρη Κουρκουλό.

Στις 17:30 στο Giorgi's Blue apartments στον Καλαθά, θα αναλύσει το Μοντέλο Tri AnthropoType Pascalidis και θα απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα που θα τεθούν αλλά και θα έχει και ο κάθε ένας που θα συμμετέχει τη δυνατότητα να μιλήσει μαζί του προσωπικά. Η είσοδος θα είναι όπως πάντα ελεύθερη.

Στη συνέχεια πιο κάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την χθεσινή διάλεξη του ακαδημαΪκού Γιώργου Πασχαλίδη από το κανάλι του στο youtube:




Σχετικό δημοσίευμά μας: ΕΔΩ...!

Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: