Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Δύο Βίντεο από τη νέα διάλεξη του Δρ. Γιώργου Πασχαλίδη





Προχθές Τετάρτη από την Θεσσαλονίκη, σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, ο ακαδημαϊκός, Δρ. Ψυχολογίας και αντιπρόεδρος της διεθνούς ακαδημίας "NOOSFERA" μίλησε μέσω του διαδικτύου στους αμέτρητους φίλους του στην Ελλάδα, την Πολωνία, την Κύπρο αλλά και σε όλες σχεδόν τις χώρες του Πλανήτη.

Στην Σάμο από το Ξενοδοχείο "Αιολίς" ο πυρήνας των φίλων του παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την αξιόλογη αυτή νέα διάλεξη του Καθηγητή και επικοινώνησαν μαζί του τρεις φορές μέσω του "skype". 


Στο περιθώρειο της διάλεξης διαβάστηκαν στην Σάμο αποσπάσματα από τα υπέροχα "βιβλία - διαμάντια" του Καθηγητή κ. Γιώργου Πασχαλίδη. 




Σε αυτό το σημείο θα μπορούσαμε να παρακολουθήσουμε σε μορφή βίντεο, μια από τις τρεις φορές που ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης συνομίλησε με τον πυρήνα της Ομάδας Σάμου.





Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες Πέμπτη ο Δρ. Γιώργος Πασχαλίδης βρέθηκε στην Καλαμάτα σε μία νέα διάλεξη του για το μοντέλο "tri-anhropo-type", σήμερα θα βρίσκεται στην Πάτρα και από αύριο Σάββατο έως το ερχόμενο Σάββατο στον χώρο του στην Ανθούσα Αττικής όπου όλες αυτές τις ημέρες θα υποδέχεται τους χιλιάδες φίλους του. 

Για όλους όσους δεν κατάφεραν χθες να παρακολουθήσουν ζωντανά, δημοσιεύουμε τώρα σε μορφή βίντεο ολόκληρη την χθεσινοβραδινή διάλεξη του Ακαδημαϊκού Καθηγητή κ. Γιώργου Πασχαλίδη. 




Για περισσότερα : http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: