Εκλεψε την παράσταση η Σάμος στην έκθεση "Ελλάδος Γεύση", με τα υπέροχα πιάτα που ετοίμασε για το κοινό ο Σαμιώτης σεφ Στέλιος Μάης, σε ειδική εκδήλωση που έγινε στην κεντρική πλατεία του Εκθεσιακού Κέντρου από τις 20:00 έως μετά τις 21:30.
Συνοδεία των ξακουστών κρασιών του νησιού μας, ο chef μαγείρεψε για τους εκατοντάδες επισκέπτες της έκθεσης κριθαρώτο με μορχέλες και άγρια τρούφα Σάμου, παραδοσιακούς σαμιώτικους ρεβυθοκεφτέδες, κατιμάρια γεμιστά με τυρί ή μέλι και παγωτό με σιρόπι λιαστού σαμιώτικου κρασιού.
Την εκδήλωση έκλεισαν σαμιώτικοι χοροί.
Ήταν μια ιδιαίτερα σημαντική βραδιά για τη διαφήμιση του νησιού μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου