Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Τώρα και στην Σάμο η ONLINE προετοιμασία για τις εξετάσεις του ΕΟΠΠΕΠ 2017



Λαμβάνοντας υπόψη την αγωνία των χιλιάδων υποψηφίων εκπαιδευτών ενηλίκων και τις εξετάσεις των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου 2017, αλλά και το ευρύτερο ενδιαφέρον για πιστοποίηση μεγάλου μέρους, η ΑΚΤΟ Κατάρτιση καλεί ενδιαφερόμενους και υποψήφιους εκπαιδευτές ενηλίκων να παρακολουθήσουν online Masterclass γνωριμίας με το σύστημα πιστοποίησης εκπαιδευτών ενηλίκων αλλά και προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Εκπαιδευτών Ενηλίκων ΕΟΠΠΕΠ 2017, με τα εξής αντικείμενα:

  • ενημέρωση υποψηφίων γύρω από το εκπαιδευτικό περιεχόμενο των εξετάσεων (θεωρητικό μέρος και μικροδιδασκαλία)
  • κατανόηση ενδεικτικών ερωτήσεων της τράπεζας δεδομένων του ΕΟΠΠΕΠ
  • Πρακτική μελέτη της μικροδιδασκαλίας (σχεδιασμός - ανάπτυξη)
Το ευρύτερο πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με την Επιστημονική Ομάδα του Δρ Θεόδωρου Κουτρούκη, Καθηγητή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, που έχει εκπονήσει ένα καινοτόμο πρόγραμμα προετοιμασίας για όσους θέλουν να πιστοποιηθούν ως εκπαιδευτές ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ, τόσο στην τράπεζα θεμάτων όσο και στη μικροδιδασκαλία, που δυσκολεύει μεγάλο μέρος των υποψηφίων.


Εισηγείται o Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Ενηλίκων, κ. Ευστράτιος Μαυροειδάκος, M.Ed. «Εκπαίδευση Ενηλίκων, ΕΑΠ – Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Συντονίζει ο κ. Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος, MIB-MBA, ΒΑ (Hons) European Studies, BTEC Counselling, Cert. University of Oxford.

Πληροφορίες στο σύνδεσμο: http://aktotraining.gr/enothtes/eoppeptraining/

Θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: