Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Η πρώτη διαδικτυακή διάλεξη του καλοκαιριού (2 video)



Στο τέλος της άνοιξης και στην αυγή του φετινού καλοκαιριού, την Τετάρτη 31 του Μάη το βράδυ, ο ακαδημαϊκός Γιώργος Πασχαλίδης έδωσε άλλη μία βαρυσήμαντη διάλεξη μέσω του διαδικτύου. 

Από το skype, το facebook live αλλά και το youtube live, ο καθηγητής Γιώργος Πασχαλίδης μίλησε στις ομάδες των φίλων του στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στην Πολωνία αλλά και στους αμέτρητους φίλους του που τον παρακολούθησαν σχεδόν από όλες τις χώρες του πλανήτη. 


Αναφέρθηκε αναλυτικά στην τυπολογία και στις εφαρμογές της, και με το αστείρευτο χιούμορ, τους πέρασε πολλά και ενδιαφέροντα μηνύματα σε όλους όσους τον παρακολούθησαν.

Τα μέλη του πυρήνα της Ομάδας Σάμου, για μια ακόμη φορά ήταν παρόντες εκεί, στο Ξενοδοχείο "Αιολίς" στην πόλη της Σάμου και επικοινώνησαν μαζί του μέσω του skype. 

Ένα μικρό απόσπασμα αυτής της επικοινωνίας του Καθηγητή με την Ομάδα Σάμου, τώρα σας παρουσιάζουμε :





Να αναφέρουμε επίσης ότι με βάση το πρόγραμμα του Καθηγητή, ο ακαδημαϊκός Γιώργος Πασχαλίδης θα βρίσκεται στην Αθήνα από 5 έως και 12 του Ιούνη.

Πιο κάτω μπορούμε να παρακολουθήσουμε ολόκληρη την διαδικτυακή διάλεξη του κ. Γιώργου Πασχαλίδη, μέσω του καναλιού του στο youtube:



Για περισσότερα: http://www.georgepaschalidis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: