Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

Σάμος - Ικαρία - Φούρνοι: Πακέτο Διακοπών Hellenic Seaways



Μετά την περυσινή επιτυχία του «Πακέτο Διακοπών Hellenic Seaways», είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι θα ισχύσει και για φέτος από 15 Ιουνίου έως και 30 Σεπτεμβρίου. 

Με το εκπτωτικό πακέτο διακοπών προσφέρεται έκπτωση 30% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Σάμο, Ικαρία, Φούρνοι με την Hellenic Seaways για επιβάτες και οχήματα από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. 


Με το πακέτο αυτό οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τις προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εστιατόρια, ενοικιάσεις αυτοκινήτων). 

Οι επισκέπτες θα επιλέγουν από την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου http://samoscci.filoxeno.com/el το κατάλυμα που επιθυμούν και θα επικοινωνούν με το ξενοδοχείο για την πραγματοποίηση της κράτησής. 

Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στο «Πακέτο Διακοπών Hellenic Seaways» θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο (22730-87980) για να υποβάλλουν την προσφορά τους, και τα στοιχεία της επιχείρησής της ώστε να καταχωρηθούν στην ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: