Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Σάμος: Τι συμβαίνει με τον Τουρισμό ?



Αύξηση του τουρισμού και τον μήνα Ιούνιο παρατηρήθηκε τόσο στις αφίξεις των Τούρκων όσο και των Ευρωπαίων επισκεπτών στο νησί της Σάμου. 


Πιο συγκεκριμένα, οι αφίξεις από τη γείτονα χώρα αυξήθηκαν κατά 217% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2016, δηλαδή σύνολο 7.027 άτομα ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία της Fraport η αυξηση στον διεθνή αερολιμένα της Σάμου ανήλθε σε 41,3%, σύνολο 44.848 επισκεπτες.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για την προβολή των νησιών μας, η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Τουρκίας διοργάνωσαν ταξίδι εξοικείωσης (press trip) στη Σάμο το χρονικό διάστημα 15-18.7.2017 με απώτερο σκοπό την προβολή των εναλλακτικών μορφών τουρισμού αλλά και την ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στη Σάμο, που αποτελεί ιδιαίτερα δημοφιλή προορισμό για την τούρκικη τουριστική αγορά. 

Οι δύο δημοσιογράφοι, κα. Hatice Duygu Leloglu και κ. Hakan Turpcu θα δημοσιεύσουν άρθρα στη γνωστή εφημερίδα SABAH, η οποία έχει κυκλοφορία 300.000 φύλλα ημερησίως. Επίσης, η κα Leloglu είναι παρουσιάστρια στο τηλεοπτικό κανάλι A HABER .

Πίνακας Τούρκων

Δεν υπάρχουν σχόλια: