Κυριακή 13 Αυγούστου 2017

Σάμος: Mια ονειρική βραδιά με την Ελένη (φωτο - βίντεο)




Μια ονειρική βραδιά βίωσαν όσοι επέλεξαν να βρεθούν στο αρχαίο θέατρο του Πυθαγορείου Σάμου, στις 2 Αυγούστου στα πλαίσια του Φεστιβάλ "Ηραία - Πυθαγόρεια".

Μια υπέροχη θεατρική παράσταση, με το όνομα "ΕΛΕΝΗ" του Γιάννη Ρίτσου, με την υπογραφή του καταξιωμένου Σκηνοθέτη κ. Δήμου Αβδελιώδη και την καταπληκτική ερμηνεία της ηθοποιού της κας Βερονίκης Αργέντζη.



Να σημειώσουμε ότι σύντομη παρέμβαση έκανε πριν την παράσταση, ο Πρόεδρος του Φεστιβάλ κ.Σωτήρης Μαργιωρής.

Αν και ο "δαίμων" της τελευταίας στιγμής φρόντισε να παρουσιασθεί κάποιο πρόβλημα στο χειλόφωνο της πρωταγωνίστριας, εκείνη μετά από λίγο το "πέταξε" και συνέχισε "α καπέλα" την παρουσίαση του έργου. 

Σήμερα σας παρουσιάζουμε κατά αποκλειστικότητα, φωτογραφικό υλικό αλλά και ένα μικρό βίντεο από αυτή την υπέροχη παράσταση που δόθηκε στο αρχαίο θέατρο Πυθαγορείου στην Σάμο. 

Στη συνέχεια το έργο ταξίδεψε και παρουσιάστηκε στην Χίο, στη Μυτιλήνη και στη Λήμνο, γνωρίζοντας και εκεί ιδιαίτερη επιτυχία. 



Εμείς από τον "ΕΥΠΑΛΙΝΟ", συγχαίρουμε τον κ. Δήμο Αβδελιώδη και την κα Βερονίκη Αργέντζη και ευχόμαστε να τους δούμε σύντομα ξανά στο Νησί μας.  



Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03 04 05 06

Δεν υπάρχουν σχόλια: