Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Μια σημαντική Διάλεξη σε λίγες μέρες στη Σάμο



Μετά από αρκετό καιρό, οι Σαμιώτες και οι Σαμιώτισσες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και συμμετέχουν στην διάλεξη για το μοντέλο Τri-Αnthropo-Τype που θα δοθεί στη Σάμο.


Έτσι λοιπόν την Κυριακή 5 Νοέμβρη στις 5,30μμ στην αίθουσα του Ξενοδοχείου "Αιολίς" στην πόλη της Σάμου, ο Ακαδημαϊκός και Διδάκτωρ Ψυχολογίας Γιώργος Πασχαλίδης θα δώσει άλλη μια βαρυσήμαντη διάλεξη.

Να σημειώσουμε ότι η επίσκεψη αυτή του ακαδημαϊκού Γιώργου Πασχαλίδη στο νησί μας, είναι η ένατη κατά σειρά, και προβλέπεται να προσέλθει πλήθος κόσμου για να τον παρακολουθήσει. Η είσοδος θα είναι όπως πάντα ελεύθερη. 

Θα αναλυθεί το μοντέλο της ανθρώπινης τυπολογίας, των νευρωνικών μονοπατιών του κάθε τύπου,  της μεγαλύτερης παγκόσμιας ανακάλυψης που συναντά τις εφαρμογές της σε όλες τις πτυχές της ανθρώπινης δραστηριότητας καθώς βέβαια και σε όλες τις έως σήμερα εφαρμοσμένες επιστήμες.

Στη συνέχεια ο Ακαδημαϊκός Γιώργος Πασχαλίδης θα συναντηθεί με τον καθένα προσωπικά που θα θελήσει να του μιλήσει και να μοιραστεί μαζί του τα προβλήματα που τον απασχολούν.


Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 6983237959 και 6973401502

Δεν υπάρχουν σχόλια: