Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Σάμος: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Διάλεξη του κ.Γιώργου Πασχαλίδη


Όλα ξεκίνησαν από το αεροδρόμιο της Σάμου "Αρίσταρχος" όπου στις 1 το μεσημέρι προσγειώθηκε η πτήση της "astra airlines" από Θεσσαλονίκη και έφτασε στο Νησί μας ο κ. Γιώργος Πασχαλίδης.


Εκεί βέβαια βρίσκονταν ο πυρήνας των φίλων του στην Σάμο όπου τον υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και απέραντη αγάπη.

Η συνέχεια δόθηκε έξω από την καφετέρια του Ξενοδοχείου "Αιολίς", αφού και ο καιρός ήταν θαυμάσιος, για μια όμορφη αρχική κουβέντα.

Στις 6 το απόγευμα ξεκίνησε η διάλεξη του Καθηγητή όπου όπως αναμένονταν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για μια ακόμη φορά.

Αναφορές έγιναν στα νευρωνικά μονοπάτια του εγκεφάλου, στις διαφοροποιήσεις του χαρακτήρα των τριών τύπων καθώς και σε όλες τις εφαρμογές της τυπολογίας στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Ο ακούραστος Καθηγητής απάντησε με σαφήνεια σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν αλλά και στη συνέχεια έκανε προσωπική επαφή με τον καθένα για τα προβλήματα που τους απασχολούν. 



Ο κόσμος έρχονταν σταδιακά στο χώρο από τις 6 το απόγευμα έως στις 1 το πρωί για να συναντήσει τον άνθρωπο που αλλάζει και διευρύνει τον ρου της ιστορίας όλων των παγκόσμιων εφαρμοσμένων επιστημών. 

Να τονίσουμε ότι η Ομάδα Φίλων του στην Σάμο ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιώργο Πασχαλίδη για την ένατη αυτή επίσκεψή του στο νησί μας και εύχεται να τον ξαναδούν σύντομα κοντά τους. 

Την επόμενη ήμερα αναχώρησε αεροπορικώς το πρωί για την Αθήνα με κατεύθυνση την Καλαμάτα, την Πάτρα και την Αθήνα.


Σχετικά δημοσιεύματά μας: 01 02 03

Δεν υπάρχουν σχόλια: