Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη στη Σάμο, του τουριστικού πράκτορα Jacqueline Moen



Με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και του ΕΟΤ Κάτω Χωρών, πραγματοποιήθηκε από τις 24 έως τις 28 Οκτωβρίου επίσκεψη στη Σάμο, του τουριστικού πράκτορα Jacqueline Moen της ταξιδιωτικής αλυσίδας ανεξάρτητων πρακτόρων TRAVEL CLUB της Ολλανδίας.

Το ταξίδι εξοικείωσης έγινε στο πλαίσιο του διαγωνισμού φωτογραφίας «Photo of the Year/Election 2017» που διοργανώνει το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και θα πραγματοποιηθεί από την πλατφόρμα επαγγελματιών τουρισμού «Travelution.nl».

Η Σάμος επιλέχθηκε από το Γραφείο ΕΟΤ Κάτω Χωρών και το Travelution ως ένας από τους τρεις προορισμούς, που επισκέφθηκαν τρεις επιλεγμένοι τουριστικοί πράκτορες με στόχο την ανάδειξή τους σε δημοφιλείς προορισμούς στην ολλανδική αγορά. 


Οι φωτογραφίες που προέκυψαν από το ταξίδι εξοικείωσης θα δημοσιευθούν σε ένα ειδικό αφιέρωμα στο περιοδικό Travelution και θα προωθηθούν ηλεκτρονικά σε όλους τους συνδρομητές της πλατφόρμας τον Δεκέμβριο 2017, παράλληλα με τη δημιουργία άλμπουμ στο Facebook και στο Pinterest.

Για τη φωτογραφική κάλυψη του νησιού, την κα. Moen συνόδευε σε όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της ο βραβευμένος φωτογράφος Μανόλης Θράβαλος.

Απευθύνουμε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη φιλοξενία στις επιχειρήσεις: SAMOS HOTEL, MEMORY RENT A CAR, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΕΛΙΑ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΡΤΕΜΙΣ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ» και την ΕΟΣ Σάμου.

Ο εν γένει συντονισμός, η επιμέλεια και οργάνωση του προγράμματος υλοποιήθηκε από το Τμήμα Τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: