Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Σάμος: Στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης



Στην τουριστική έκθεση Vakantiebeurs 2018, στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας, συμμετέχει ο δήμος Σάμου μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Τουρισμού «Πυθαγόρας Ο Σάμιος» με δική του αποστολή, που φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. 


Η “Vakantiebeurs” είναι η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ολλανδία και από τις πλέον σημαντικές πανευρωπαϊκά, καθώς λειτουργεί ως δίαυλος γνωριμίας με το σύνολο των αγορών τουρισμού του ευρωπαϊκού βορρά. Παρουσιάζοντας τις κυρίαρχες τάσεις και υιοθετώντας τις πλέον σύγχρονες μορφές προβολής αντικατοπτρίζει το προφίλ των τουριστών. 

Έχει διττό προσανατολισμό, αφενός να υπάρξουν επαγγελματικές επαφές με Τour Operators, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικούς πράκτορες, μέσα ενημέρωσης, και αφετέρου οι επισκέπτες να έχουν, σε βιωματικό επίπεδο, επαφή με τις προσφερόμενες τουριστικές υπηρεσίες, ενισχύοντας την επιθυμία τους για ταξίδια.

Όπως είναι γνωστό η τουριστική έκθεση στην Ολλανδία παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δυναμική καθώς το νησί μας αποτελεί για τους Ολλανδούς αγαπημένο προορισμό διακοπών, ενώ οι προκρατήσεις ήδη κινούνται σε υψηλά επίπεδα.

Την έκθεση επισκέπτονται κάθε χρόνο πάνω από 100.000 επισκέπτες, ενώ συμμετέχουν πάνω 1000 εκθέτες με την Σάμο και γενικότερα την Ελλάδα να βρίσκεται στις προτιμήσεις των Ευρωπαίων τουριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: