Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Σάμος: "Αντιμετωπίζοντας δυσκολίες και προκλήσεις της ζωής"



Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του βιωματικού εργαστηρίου για ενήλικες, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Μαΐου (από τις 9.30 π.μ. έως τις 13.30 μ.μ.) στο κτίριο της Περιφέρειας (αίθουσα τηλεδιασκέψεων) στην πόλη της Σάμου. 


Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να "φέρουν στο προσκήνιο" ικανότητες, εμπειρίες και ψυχικά αποθέματα, τα οποία έχουν αποκτήσει μέσα στην πορεία ζωής τους και τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν προκειμένου να ανταπεξέρχονται αποτελεσματικότερα στις αναπόφευκτες προκλήσεις της ζωής τους -τόσο στο παρόν όσο και μελλοντικά -.

Η επεξεργασία του θέματος θα γίνει με τη βοήθεια βιωματικών μεθόδων,δηλαδή τα μέλη θα συμμετέχουν ενεργά, συζητώντας, καταθέτοντας εμπειρίες και απόψεις, ενώ θα υπάρχουν τα απαραίτητα διαλείμματα για καφέ και σνακ. 

Η συμμετοχή στο εργαστήριο, όπως σε όλες οι δράσεις του "Φάρου", είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη,2 Μαΐου 2018 στα τηλέφωνα του "Φάρου", 22730.23443 και 87070-1 (καθημερινά, από τις 8.30 έως τις 2.30μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: