Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Εκδήλωση ειδικής προβολής της Σάμου



O Δήμος Σάμου με αφορμή την συμμετοχή του στην Έκθεση « ΤΑΞΙΔΙ 2018», στη Κύπρο διοργάνωσε εκδήλωση ειδικής προβολής της Σάμου ως τουριστικού προορισμού με την συνεργασία της Ελληνικής Πρεσβείας.

Στην εκδήλωση αυτή, πραγματοποιήθηκε στην πρεσβευτική κατοικία στις 24 Απριλίου 2018, και προβλήθηκε το νησί, έτσι ώστε να παρουσιαστεί η πολιτιστική, ιστορική και περιβαλλοντική του κληρονομιά, που το καθιστούν τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας. Η «μονοθεματική» αυτή παρουσίαση, εξασφαλίζει περισσότερο και ωφέλιμο χρόνο, δεν οδηγεί σε συγκρίσεις προορισμών και εγγυάται μεγαλύτερη και ποιοτικότερη προβολή.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, υπήρξε η δυνατότητα οι παρευρισκόμενοι να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα, να γευτούν τις παραδοσιακές μας γαστρονομικές δημιουργίες και φυσικά να δοκιμάσουν τα φημισμένα σαμιώτικα κρασιά. Οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν επίσης, κοκτέιλ με βάση το γλυκό σαμιώτικό κρασί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτή την σημαντική προσπάθεια του Δήμου και του ΔΟΤΟΥΡΣ, η υποστήριξη του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου, του τουριστικού πρακτορείου ΤΟΠ ΚΙΝΙΣΙΣ και της Αεροπορικής εταιρείας AEGEAN ήταν ιδιαίτερα σημαντική, καθώς με τις χορηγίες που προσέφεραν για τον σκοπό αυτό, βοήθησαν στην αρτιότερη οργάνωση της εκδήλωσης.

Τέλος, ο Δήμος Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τις επιχειρήσεις “Ούζο Γιοκαρίνης Σάμος”, “Bio Samos”, “Gia…giamas” Αγαδάκης, “Κληρονόμος Νικόλαος Κεραμικά”, “Ανθοκομικές Επιχειρήσεις Αμυρσώνη”, “Θεώρημα” Βαλσαμίδης, “NOPERA”, “Ελληνικά Θερμοκήπια Α.Ε.”, για την προσφορά των προϊόντων τους στην διοργάνωση αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: