Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Σάμος: Επιτυχία στο “Άλαν Τιούρινγκ”



Ο Σκακιστικός Όμιλος Σάμου «Μέλισσος» ενημερώνει μέσω του Τύπου ότι το 5ο Σαμιακό Φοιτητικό Ατομικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα “Άλαν Τιούρινγκ” πραγματοποιήθηκε επιτυχώς την Κυριακή 13 Μάη 2018.


Οι αγώνες διοργανώθηκαν σε συνεργασία με την Φοιτητική Σκακιστική Ομάδα της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στο πρώην κτίριο της φοιτητικής λέσχης «Αλγόριθμος» .

Συμμετείχαν 8 σκακιστές (φοιτητές της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αιγαίου αλλά όχι μόνο) και αγωνίστηκαν σε ένα ελβετικό τουρνουά 5 γύρων με χρόνο σκέψης 25 min + 10 sec/move bonus.

Μετά το τέλος του 5ου γύρου οι πρωτεύσαντες φοιτητές ήταν:

1ος: Γιαλιάς Χρήστος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου, με 4.5 βαθμούς (και 1η θέση της γενικής κατάταξης μετά την άρση της ισοβαθμίας).

2ος: Ροπόκης Χρήστος, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του ΣΕ Νικόπολη Πρέβεζας, με 4.5 βαθμούς (και 2η θέση της γενικής κατάταξης μετά την άρση της ισοβαθμίας).

3ος: Χασιώτης Σταμάτης, φοιτητής του Τμήματος Μαθηματικών και παίκτης του Σκακιστικού Ομίλου Σάμου με 3 βαθμούς (και 3η θέση της γενικής κατάταξης).

Τα αναλυτικά αποτελέσματα είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Ομίλου μας www.chess-samos.eu

Συγχαίρουμε τους νικητές για την επιτυχία τους αλλά και όλους τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά. Ευχόμαστε να τους δούμε και πάλι σε κάποιο από τα σκακιστικά δρώμενα που ακολουθούν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: