Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Σάμος: Ολοκληρώθηκε το σχολικό πρόγραμμα για τη φιλοζωία


Με την επίσκεψή του στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου τελειώνει το φετινό σχολικό πρόγραμμα περί φιλοζωίας του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου με τον αρχιφύλακα, κ. Καζόγλου Δημήτρη. Είχαν προηγηθεί επισκέψεις στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σάμου, του Κοκκαριού και των Μυτιληνιών.

"Ένα τέτοιο πρόγραμμα θεωρείται από τους πιο βασικούς στόχους του σωματείου μας, επειδή τα παιδιά και οι νέοι είναι αναμφίβολα οι καλύτεροι πρεσβευτές της
φιλοζωίας", αναφέρει το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.

Η παρουσίαση έγινε την Τετάρτη, 6 Ιουνίου, και την παρακολούθησαν συνολικά 37 παιδιά με μεγάλο ενδιαφέρον.

"Το σωματείο μας ευχαριστεί θερμά όσους βοηθήσανε να πραγματοποιηθεί αυτό το πρότυπο μάθημα: τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, ιδιαίτερα την κα Πέλλα Παππά, τον διευθυντή του 3ου Δημοτικό Σχολείου Σάμου κ. Μανδουραράκη Γιάννη, τις δασκάλες, τον διευθυντή της αστυνομίας κ. Μαϊστρέλη Δημήτρη, τον εκπαιδευτή σκύλων κ. Βαλσάμη Νίκο, τη νηπιαγωγό Μητσού Κέλλυ και προ πάντων τον αρχιφύλακα κ. Καζόγλου Δημήτρη και τον σκύλο του Τζάκσον. 


Το εκπληκτικό μάθημα θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά. Φυσικά θα συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα την επόμενη σχολική χρονιά σε άλλα σχολεία.

Τα σχόλια των εκπαιδευτικών και των μαθητών σας μεταφέρουν μια ζωντανή εικόνα αυτού του πρότυπου μαθήματος. Μας συγκίνησαν ιδιαίτερα τα γραπτά των παιδιών, από τα οποία σας γνωστοποιούμε εδώ μια μικρή επιλογή", καταλήγει ανακοίνωση του Φιλοζωικού Σωματείου.




http://samiakonvima.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: