Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Σάμος: Κάλεσμα Αντιπεριφερειάρχη



Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – ΠΕ Σάμου μαζί με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Βόλεϊ και την Ελληνική Ομοσπονδία διοργανώνουν στην πόλη της Σάμου τους προκριματικούς αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης το διάστημα 28/06-30/06/2018 τους με τη συμμετοχή της εθνικής μας ομάδας και των εθνικών ομάδων των Σλοβακίας, Σλοβενίας και Ολλανδίας. Οι δύο πρώτοι θα αγωνιστούν στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Πρόκειται σίγουρα για μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που έχουν γίνει στο νησί μας, για ένα άθλημα μάλιστα που έχει ιδιαίτερη ανάπτυξη και επιτυχίες στον τόπο μας τα τελευταία χρόνια.

Αναλάβαμε μια σημαντική υποχρέωση με εξίσου σημαντικό κόστος υλοποίησης, πιστεύοντας ότι τα οφέλη για το τόπο μας θα είναι πολύπλευρα. Ως Περιφερειακή Αρχή θεωρούμε εξίσου σημαντική με την επένδυση στις υποδομές των νησιών μας, την επένδυση στον ανθρώπινο παράγοντα, τους κατοίκους.

Καλώ όλους να παρακολουθήσουν το ερχόμενο τριήμερο τους αγώνες. Να συμπαρασταθούν στην Εθνική μας ομάδα, να πανηγυρίσουν την πρόκρισή της αλλά και να απολαύσουν τις υπόλοιπες. Καλώ επίσης όλους τους αθλητές και αθλήτριες του νησιού μας να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία να κερδίσουν εμπειρίες από τις αθλήτριες αυτού του επιπέδου.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: