Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Εκδηλώσεις, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.



Χθες (3 Ιουνίου 2018), Κυριακή των Αγίων Πάντων, εορτάστηκε πανελλαδικά η καθιερωμένη «Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Στο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας, έλαβαν χώρα εκδηλώσεις, από τις Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου.

Αναλυτικότερα, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε Ιερούς Ναούς στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στη Σάμο, αντίστοιχα, τελέστηκαν δοξολογίες υπέρ των Αποστράτων Αστυνομικών και αναγνώστηκε η Ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ ακολούθησε η παράθεση δεξιώσεων.

Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας, απόστρατοι Αστυνομικοί καθώς και πολίτες.

H εορτή των Αγίων Πάντων έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Πολιτεία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους Αστυνομικούς, για την επιβράβευσή τους και την αναγνώριση της προσφοράς τους στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και γενικότερα στο κοινωνικό σύνολο, κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: