Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Διαγωνισμός για εισαγωγή σε Σχολές Αξιωματικών και Αστυφυλάκων

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας προκηρύσσει διαγωνισμό για την κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία και εισαγωγή Δοκίμων στις Σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών χωρίς διάκριση φύλου, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Ο αριθμός των θέσεων καθορίζεται θέσεων ως εξής:

500 υποψήφιοι-ιδιώτες θα εισαχθούν στην Σχολή Αστυφυλάκων

80 υποψήφιοι-ιδιώτες θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών

53 υποψήφιοι-Αστυνομικοί θα εισαχθούν στη Σχολή Αξιωματικών

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να μην υπερβαίνουν το 26ο έτος της ηλικίας του και να έχουν και μια σειρά άλλα προσόντα που αναφέρονται στο κείμενο του διαγωνισμού που έχει ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της ΕΛΑΣ. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, για κατάταξη στην Ελληνική Αστυνομία ως Δόκιμοι Υπαστυνόμοι ή Δόκιμοι Αστυφύλακες, έχουν άνδρες και γυναίκες, Έλληνες πολίτες ή ομογενείς από τη Βόρειο Ήπειρο, την Κύπρο και την Τουρκία. Οι ομογενείς που κατατάσσονται στην Ελληνική Αστυνομία, αποκτούν αυτοδικαίως την Ελληνική Ιθαγένεια από την κατάταξή τους.

Οι υποψήφιοι, υποχρεούνται να υποβάλλουν αυτοπροσώπως στα Αστυνομικά Τμήματα του Τόπου κατοικίας ή διαμονής τους τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 06-07-2012.

Υπογραμμίζεται ότι μετά την ημερομηνία αυτή, ΔΕΝ γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Γνωρίζεται ότι η προκήρυξη θα εμφανίζεται και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας, στη διεύθυνση: www.hellenicpolice.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα από σήμερα Πέμπτη (21-06-2012).

lesvosreport

Δεν υπάρχουν σχόλια: