Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Συμμετοχή του Δήμου Ικαρίας στο “The Taste of Greece comes to London”



O Δήμος Ικαρίας θα συμμετάσχει στην εκδήλωση “The Taste of Greece comes to London”, σε μια μεγάλη “Γιορτή της Ελιάς”, στην οποία οι Βρετανοί και όχι μόνο  - θα προσκληθούν για να απολαύσουν γεύσεις και εμπειρίες Ελλάδας και να γνωρίσουν νέες, ανεξερεύνητες πτυχές της χώρας μας.


To Taste of London, θα πραγματοποιηθεί από τις 21- 24 Ιουνίου 2012 (12.00 - 16.00 & 17.30 - 21.30) στο Regent’s Park του Λονδίνου και αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 50.000 λάτρεις των γεύσεων και των τουριστικών αποδράσεων ενώ θα φιλοξενήσει παρουσιάσεις 50 κορυφαίων αρχιμαγείρων, διεθνούς φήμης. Μεταξύ άλλων, αξίζει να αναφέρουμε τους Jamie Oliver, Theo Randall, Michel Roux JR, Asley Palmer Watts, Jason Atherton.


Η Ελλάδα κατοχύρωσε κεντρικό χώρο 800 περίπου τετραγωνικών μέτρων, στον οποίο θα στηθεί ένα ελληνικό παραδοσιακό σκηνικό, με παντοπωλεία, χώρους προβολής των ελληνικών τουριστικών προορισμών και ξενοδοχειακών καταλυμάτων, ενώ καθημερινά θα πραγματοποιούνται παρουσιάσεις ελληνικών προορισμών, επιδείξεις μαγειρικής και συναυλίες.


Η φιλοξενία της προωθητικής μας ενέργειας από το Taste οf London αποτελεί αναντίρρητα μια σημαντική επιτυχία, καθώς διασφαλίζονται όλα τα περιγραφόμενα  - στην αρχική μας πρόταση  - ανταποδοτικά οφέλη και παράλληλα, εξασφαλίζονται τα παρακάτω:
1. Προώθηση της Ελλάδας και των ελληνικών προϊόντων σε ένα εξαιρετικά στοχευμένο κοινό.
2. Προβολή στα βρετανικά Μ.Μ.Ε αλλά και δυναμική καμπάνια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε συνεργασία με την ομάδα του Taste of London
3. Προβολή του Τaste of Greece στο opening ceremony, που θα λάβει χώρα στις 20 Ιουνίου, με προσκεκλημένους 500 περίπου δημοσιογράφους, εισαγωγείς και αρχιμαγείρους.
4. Πραγματοποίηση γευσιγνωσιών αλλά και παρουσιάσεων στο Taste of London, VIP Lounge, το οποίο θα επισκεφθούν 9.000 επίτιμοι προσκεκλημένοι.
5. Παρουσίαση του Τaste of Greece, μέσω της κεντρικής ιστοσελίδας του tastefestivals.com
6. Aνάρτηση των λογοτύπων όλων των συνεκθετών στην ιστοσελίδα του Τaste of London, όσο και στο περιοδικό που θα διανέμεται σε όλους τους επισκέπτες.
7. Αποστολή ενημερωτικού δελτίου για την Ελλάδα και τους ελληνικούς προορισμούς,  σε 120.000 μέλη του Taste of London.


Καλούνται όσοι επιχειρηματίες επιθυμούν να αποστείλουν τυποποιημένα προϊόντα (κρασί, μέλι, παραδοσιακά γλυκά κα.) στην εκδήλωση, να επικοινωνήσουν με την κα Χατζηιωάννου Βέτα στα τηλέφωνα: 2106080429-6943074018.  Τα προϊόντα πρέπει να έχουν σήμανση και στα αγγλικά . Η  μεταφορά τους  προς την Αθήνα πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι τις 6 Ιουνίου και από την Αθήνα προς το Λονδίνο θα γίνει χωρίς επιβάρυνση. Τα έσοδα από την πώληση τους θα αποδοθούν στους παραγωγούς.
ikariamag

Δεν υπάρχουν σχόλια: