Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΣΑΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (φωτο)

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Μία εξαιρετική συναυλία παρακολούθησαν οι 400 και πλέον θεατές που βρέθηκαν την Παρασκευή βράδυ (24/08), στο Νέο Γυμνάσιο Καρλοβάσου. Στα πλαίσια των εορτασμών για τα 100 χρόνια της ένωσης της Σάμου με την Ελλάδα όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη συναυλία, με μουσική και χορούς από τη Σάμο, την Ικαρία και την Ιωνία. 

Η παραδοσιακή ορχήστρα αποτελούνταν από τους: Μανώλη Κόττορο (βιολί – τραγούδι), Κώστας Σιδερής (λαούτο), Στέλλα Βαλάσση (σαντούρι), Ζαφειρώ Χατζηφωτίου (τραγούδι), η οποία είχε και την διεύθυνση της χορωδίας «Αρμονία». Επίσης τους χορούς απέδωσαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Ιωνικού Καρλοβάσου, Καπετάν Λαχανά και Λύκειο Ελληνίδων Σάμου (παράρτημα Σάμου). 

Η σημαντικότερη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν ο κ. Γιάννης Κόκκας από τη Λέκκα (λαογράφος), ερμήνευσε και δύο τραγούδια της Αποκριάς με τη συνοδεία της χορωδίας «Αρμονία». Να υπενθυμίσουμε ότι η ίδια ακριβώς συναυλία, θα δοθεί και το Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο Βαθύ, στο Πυθαγόρειο Γυμνάσιο.




















Α.Κ. radiocafe

Δεν υπάρχουν σχόλια: